Cees: ''Jaloezie en niet gunnen''. ~ Utopia Gekte

8/19/2015

Cees: ''Jaloezie en niet gunnen''.

Tipi maken?

Na het centraal, waar hier deel 1 en deel 2 van terug te lezen zijn, gaat iedereen weer zijn of haar eigen gangetje. Benjamin en Ivan spreken buiten met elkaar over een plek waar Utopianen zich terug kunnen trekken wanneer zij dat willen. Er is wat gedoe rondom het Bed & Breakfast omdat sommige mensen van buiten daar niet meer willen slapen. Dit vanwege intieme momenten die daar worden gedeeld door bewoners. Cees leek de meeste schuld te krijgen in mails van buitenaf en dus ook tijdens het centraal. Al nam Ivan het wel voor Cees op. ''Als het een issue zou zijn, zou het er over moeten gaan dat Nicole en ik daar slapen. En dat is in de B&B'', legt Ivan uit. Hij is namelijk degene die het vaakst samen met Nicole in de B&B slaapt en daar neemt hij ook zijn verantwoording voor. Tijdens het centraal maakte Mark er een punt van dat Cees in de welness slaapt, terwijl daar niet eens gasten overnachten.

Samen komen de twee heren uiteindelijk met het idee om een tipi te gaan maken. Of het ook daadwerkelijk gaat gebeuren is nog de vraag. Er is nog niet echt iets over besloten. Toch is het goed dat ze nadenken over een oplossing, want het is lang geleden dat kijkers/klachten serieus werden genomen door bepaalde inwoners. Het hele gesprek is terug te zien in de video onderaan dit bericht.

Ergens anders op het terrein zien we eindelijk weer eens mensen werken op de akker. Rob en Rolf geven het goede voorbeeld en gaan lekker aan de slag. Rolf loopt een tijdje later naar binnen toe om hulptroepen te halen. Dat resulteert in een werkende Stefanie! Haar zien we nu namelijk ook lekker ploegen, zaaien, tuinieren en doen. Wie weet komt dat nog best goed met die akker deze winter.

Terwijl sommigen op de akker werken zijn Benjamin en Ivan nog altijd in gesprek. Ivan wilt oplossingsgericht gaan denken en krijgt een tosti van zijn vrouwtje op zijn schoot geworpen. Ook kraakt hij Bjorn nog even af omdat hij zijn werk niet goed zou doen. Uiteindelijk zien we Benjamin weer achter de laptop en geeft Stefanie het alweer op: ''Ik ga een peuk roken. Bekijk het maar met je mestlucht''.

Aangezien Benjamin weer weg is bij Ivan komt er een volgende die wel in gesprek wilt gaan: Cees! Het eerste wat Ivan vraagt is of Cees het nog wel naar zijn zin heeft in Utopia. ''Ja, nou. Ik vind wat er net gebeurde reuze interessant. Ze konden niet uitleggen wat het probleem is. Ik haal er uit dat het om mij als persoon ging. Jaloezie en niet gunnen.''. Cees is wel voorstander van een Utopia dorpje. Zo kan ieder lekker zijn eigen gang gaan. Maar ja, die loods is er niet voor niks gebouwd voordat Utopia begon... Een ander idee van Cees is het kopen van een caravan. In het weekend kunnen er huurders in en op de andere dagen zou Cees daar dan zelf willen slapen. Cees zegt dat ze het ook kunnen omdraaien. Je krijgt de kans om in het bed van Cees te slapen. Cees denkt dat genoeg mensen daar interesse in hebben. Ook gelooft hij niet in het mailtje. Hij denkt dat Mark het mailtje bedacht heeft en het een fake mailtje is.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.