Cees: ''Ik dacht dat er hier nog wat IQ binnen zat, maar valt tegen'' ~ Utopia Gekte

8/27/2015

Cees: ''Ik dacht dat er hier nog wat IQ binnen zat, maar valt tegen''

Bas is een beetje jaloers op Ivan

Terwijl de bewoners binnen ''druk'' bezig zijn met de actiedag, zitten Cees en Bas buiten met elkaar te praten. Cees herhaalt nog maar eens een zoveelste keer tegen Bas wat er allemaal gebeurd is eerder vandaag. Als hij uitgepraat is over het ham gebeuren, komen ook zijn andere frustraties en ergernissen weer ter sprake. ''En dan die blikken en die koppen van Gina. [...] Zoals Wim, wat heeft die nou gezegd gisteren?''. Bas zegt dat Wim eigenlijk wel positief over Cees was tijdens het speciale Cees centraal. Maar dat Wim positief was over hem dringt niet door tot Cees. Want Wim heeft blijkbaar iets niet gezegd wat Cees wel gehoopt had. En daarom is het nog steeds niet goed genoeg. Er volgt een streamlock. ''Ik heb hem niet eens gezien bij de machine toen hij er op stond. Ik heb hem twee keer niet gezien. [...] Hij heeft de douches en de toiletten ook niet gedaan. [...] Het is gewoon niet eerlijk, dat is wat ik bedoel'', laat Cees weten.

Ook zou één van zijn dochters hem hiervoor gewaarschuwd hebben. Ze had het precies zo voorspelt. ''Er is niemand die met je begaan is. Het is nogal wat dat ze over me moeten vergaderen. [...] Ze vragen het niet eens. Ze zeggen alleen waarom heb je geen mitella om? Of wat ben je negatief vandaag? Vind je het gek''. Ook heeft Cees vannacht niet goed geslapen. En dan zeggen ze: Niet goed geslapen? Het is toch stil hier? ''Tjonge jonge jonge, wat ben je dom''. Bas geeft Cees een tip. ''Leg het gewoon uit alsof je met een debiel aan het praten bent''. En Cees lijkt het daar wel mee eens te zijn. ''Ik dacht dat er hier nog wat IQ binnen zat, maar valt tegen''. Ook zou het Cees niks verbazen als hij een plaatsje gaat stijgen. Weer volgt er een streamlock. Zodra we weer beeld hebben begint Cees over alle stelletjes. Eén voor één noemt hij de namen op. ''Nicole en Ivan liggen lekker te kroelen ten overstaan van iedereen. Dat roept ook wel wat op''. Bas is verbaasd dat dat iets met Cees doet. ''Dan gaan wij toch lekker kroelen Cees'', lacht hij. Bas zegt er juist kotsneigingen van te krijgen. Behalve van Nicole en Ivan. Hij geeft toe een beetje jaloers te zijn op Ivan. ''Ik vind die Nicole best wel leuk af en toe''. Cees laat vervolgens weten dat Nicole gister haar excuus nog aangeboden heeft. ''Out of the blue. Dat voelde wel even goed ja''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.