Cees heeft schoon genoeg van de ranzige loods. ~ Utopia Gekte

8/10/2015

Cees heeft schoon genoeg van de ranzige loods.

Breng je stem uit op UG.

Hoewel wij als Utopia Gekte zijnde helemaal niks te zeggen hebben over wie de publieksstemmen krijgen, kunnen we wel een poll openen om te zien welke kant het waarschijnlijk op gaat. Om dit feestelijke 6000e bericht op onze website te vieren doen we dat dan ook! Ja, je leest het goed. We zijn alweer 6000 nieuwsberichten verder sinds 19 december 2013. (Daar zijn alle verwijderde berichten niet bij opgeteld) In de poll hieronder kan je aangeven welke bewoner jij hebt genomineerd via de officiƫle site. En het mooie is, ook als je daar niet hebt gestemd om wat voor reden dan ook kan je hier lekker wel stemmen! Mocht de poll onder dit stukje tekst niet werken dan kan je via deze link alsnog je stem uitbrengen. Verder hebben we nog wat kleine nieuws feitjes voor je op een rij gezet van de ochtend in Utopia:

- Je kan bij deze kennis maken met de nieuwe tattoo leraar van Utopia. (Zie foto) De beste man schijnt Ed te heten en geeft vooralsnog alleen advies aan Nicole. Of deze man al eerder langs is geweest weet ik niet zeker. Ik persoonlijk zie hem nu voor het eerst. :-)

- Cees is Cees en Cees heeft schoon genoeg van de ranzige loods. Met name de toiletten en douches zijn niet te harden. Om problemen te voorkomen vraagt hij aan Ivan om aan Gaby te vragen om de toiletten te poetsen. Dat is haar taak vandaag en de toiletten zijn al vier dagen niet meer gedaan. Ivan lacht en gaat dit meteen even doen. Zodra Ivan dit nieuws aan Gaby laat weten baalt ze een beetje. Ze vind niet dat Cees het op haar moet afreageren. Nicole is het daar mee eens en gaat op zoek naar de schuldige die de toiletten niet heeft gedaan: Bas. Toch poetst Gaby niet veel later alles netjes schoon.

-  Ivan, Bjorn, Naomi en Benjamin gaan later vandaag eens rond de tafel zitten om te vergaderen over de Kroegennacht. Er moet nog een hoop gebeuren wil dat ooit een succes gaan worden. Wat is dat toch met evenementen in Utopia?

- Bjorn voelde iets prikken in zijn voet en haalt vervolgens een stukje glas uit zijn schoen.

- Bjorn gaat niet blijven voor het blijven. Hij heeft geen mensen in Utopia die een reden zijn om te blijven. Hij zegt zijn doel te hebben bereikt: Een feest organiseren voor 300 man.

Survey Maker
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.