Cees heeft geheimzinnige briefjes gevonden. ~ Utopia Gekte

8/12/2015

Cees heeft geheimzinnige briefjes gevonden.

Wakker worden Utopia.

Deze ochtend lijkt het er op dat Bas heeft geholpen met de verzorging van de koeien. Alleen komt het voor de verandering opeens niet meer in beeld dat de koeien worden verzorgd. Zelfs bij een streamlock krijgen we niet meer de hele stal te zien maar alleen een beeld van de muur/houten palen van de stal. Uiteindelijk krijgen we in beeld te zien dat de stal er weer keurig netjes uit ziet.

Zoals altijd is ook Cees vroeg wakker en hem zien we om 08:00 een sigaret roken achter de loods. Wat ook opvalt is dat Gaby wederom vroeg wakker is en om dezelfde tijd al achter de laptop zit met de koptelefoon op haar hoofd. Benjamin zit een laptop verder naast haar.

Buiten pakt Cees wat papiertjes van de grond op die verfrommeld zijn. Na het openmaken en lezen noemt hij het 'interessant'. Hij zegt het op zo'n manier dat je stiekem heel erg nieuwsgierig wordt naar de inhoud van de briefjes. Uiteindelijk gooit hij ze weer weg en weten we nog niks over de inhoud. (Zie video)

Om 08:45 doet ook Stefanie haar ogen weer open. Het is op de foto goed te zien dat ze slecht heeft geslapen vannacht. Ze lag tot diep in de nacht te draaien in bed, vermoedelijk vanwege de warmte op de vide. Niet veel later komt er post voor Gabriƫlle en Bjorn. Daarover zo meer in een nieuw bericht op Utopia gekte.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.