Cees heeft een woede uitbarsting en moppert er lekker op los. Deel 2 ~ Utopia Gekte

8/14/2015

Cees heeft een woede uitbarsting en moppert er lekker op los. Deel 2

Gaby liegt tegen klanten, en Naomi is ongelofelijk arrogant.

We schreven net al over Cees die plotseling zijn woede uitte. De uitbarsting gevolgd door een discussie ging nog lang verder. Tijd voor het vervolg. We waren gebleven bij Nicole die Cees aan het ''bedreigen'' was. ''Ga je nou mij aanvallen? Gewoon niet doen Cees, niet doen. Begin er niet aan''. Als Cees vraagt of het een dreigement is, zegt Nicole van wel. ''Ze zit me gewoon te bedreigen''. Cees moppert verder en zegt dat hij de meest lullige opmerkingen om zijn oren krijgt. En dan al dat gelul achter zijn rug om. Nicole laat weten dat Cees daar zelf ook een handje van heeft, en het zelf ook doet. Stefanie die er ook bij zit zegt dat Cees constant over haar praat, achter haar rug om. Maar dat vindt Cees blijkbaar logisch. Ze wil niet eens met hem het gesprek aan gaan. ''Nee, en nu al helemaal niet meer'', Bas neemt het voor Cees op en zegt het dan ook niet raar te vinden dat hij over haar praat, als ze zelf niet met hem wil praten. Stefanie loopt uiteindelijk weg. ''Als je wil gaan moet je gaan jongen''. Terwijl ze weg loopt laat ze weten alvast door te gaan geven dat Cees weg wil.

Als Stefanie weg is laat Cees weten het raar te vinden dat ze zich er mee kwam bemoeien. Ook is het raar dat ze er bij komt zitten terwijl ze hem niet kan luchten of zien. ''Is gewoon sensatie zoeken'', laat Nicole weten. Er volgt een streamlock. Nicole zegt dat ze keihard gewerkt hebben om te komen waar ze zijn. En dan komt Cees even vertellen hoe het anders moet. Maar Cees is nog niet klaar met mopperen. Dan komen de twee nieuwkomers en doet hij een rondleiding. En wie lopen er mee. Twee mensen die op hem gestemd hebben. En dan zeggen ze ''leg jij het maar eens uit waarom jij je bed hier hebt neergelegd''. Volgens Cees hebben ze de heel rondleiding lopen etteren. Stefanie en Wim. ''Dat is iemand zwaar voor lul zetten''. En Cees zegt er dan niks van en houd zich groot. Volgens Bas kunnen ze dan ook niet weten hoe het op hem overkomt. Maar volgens Nicole is het voor sommige mensen ook gewoon een spel. ''Je wilt niet weten hoe Tineke het gehad heeft''. En volgens Nicole moet Cees blij zijn dat Charlotte en Laura er niet meer in zitten. Die heftige types waren helemaal erg. Die hadden hem tot aan zijn schoenveters afgebrand.

Cees laat ook nog maar eens voor de zoveelste keer weten hoeveel spijt hij heeft dat hij niet drie stemmen aan Stefanie gegeven heeft. En hij laat weten veel te netjes te zijn voor dit spel. En niet alleen Stefanie krijgt het te verduren. Maar ook Wim, Gaby en Naomi worden uitvoerig besproken. Zo zou Gaby liegen tegen de klanten dat ze tekeningen verstuurd heeft die niet verstuurd zijn. En dan is het smoesje dat een printer het niet doet. of dat dat het niet doet. En Naomi vindt hij gewoon een ongelofelijk arrogant meisje, die denkt dat ze alles kan maken. Volgens Cees zit ze met de laptop op bed films te kijken. Ze rooft de boel leeg qua lekker eten. Eet de hele dag door. En maakt ook de melkmachine nooit schoon. Cees had wel willen helpen met de koeien, maar de eerste dag dat Cees mee wilde had Naomi al gezegd dat ze hem er niet bij wilde hebben. En niet alleen nu niet, maar gewoon nooit niet. Volgens Nicole is het dan ook niet raar dat de melk telkens bederft. ''Dat bedoel ik, het zit vol met bacteriën'', antwoord Cees.

Nicole loopt uiteindelijk ook weg. Ze gaat maar eens tatoeëren. Maar eerst nog even naar de keuken waar ook Stefanie en Gabriëlle staan. Waar ze net nog met Cees mee praatte, praat ze nu weer heel anders. Als 13/14 mensen hetzelfde zeggen, dan moet hij er eens wat mee gaan doen. Als we de dames mogen geloven zou Cees op dat moment ook aan het huilen zijn. En Gabriëlle laat weten dat zielig te vinden.

Als we om 16:34. Cees weer in beeld krijgen laat hij weten dat hij de kut opmerkingen gewoon zat is. Hij wordt telkens voor lul gezet. De hele dag door. En dat zat hem even hoog. Heel even lijkt het alsof Cees het weer achter zich kan laten, maar om 17:21 is hij weer/ nog steeds aan het mopperen. Tegen Rob herhaalt hij precies hetzelfde als wat hij een uur geleden ook al gezegd heeft. Maar zodra Rob tegen hem in gaat, op een normale toon, en hem probeert uit te leggen waar het probleem zit. Heeft Cees er opeens geen zin meer in. ''Rob ik heb hier geen zin meer in, laat maar''.

Filmpjes van deze gebeurtenis zijn terug te vinden op Ugge.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.