Cees heeft een slechte nacht, Naomi schiet hem te hulp ~ Utopia Gekte

8/29/2015

Cees heeft een slechte nacht, Naomi schiet hem te hulp

Een glaasje water halen

Gister avond is er niet zo veel bijzonders meer gebeurd in Utopia. Dat is goed nieuws want dan kunnen we direct door naar de gebeurtenissen van deze nacht. Ivan en Bjorn zaten nog lang samen achter de laptop. Ivan ging om tien voor half twee nog even naar buiten om een sigaretje roken. Maar ging daarna weer snel terug naar de laptop. Om half drie zien we dat Cees in zijn eigen bed in de loods slaapt. Goed nieuws zou je zeggen. Maar blijkbaar toch niet zo'n goed nieuws voor Cees zelf. Hij is wakker en lijkt pijn te hebben. Naomi besluit een glaasje water voor hem te halen. En probeert hem duidelijk te helpen. Wat er precies gezegd wordt weten we niet omdat er op dat moment een soundlock is. Dat is meestal 's nachts. 

Gelukkig weet Cees toch weer in slaap te komen. Maar niet voor lang want om tien voor zes zien we hem al weer uit bed. Hij zit in de lounge achter de loods en rookt een sigaretje. Zodra hij om zes uur zijn bed weer in duikt is de soundlock voorbij en horen we hem hoesten. Cees schijnt pijn te hebben gehad vannacht, maar een pijn die voor hem nieuw was. Om kwart voor zeven zien we iedereen nog rustig in bed liggen. De Utovogel is wel al wakker en is vast op zoek naar heerlijke kalkoentjes die nu gelukkig nog veilig in de kas zitten. Om kwart voor zeven is Cees toch weer één van de eersten die zijn bed uit komt. We zien hem druk bezig voor de spiegel. Een erg goede nacht zal hij dus niet gehad hebben. Ook Naomi is inmiddels haar bed weer uit. Zij is om tien voor acht al weer te vinden in de koeien stal.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.