Cees: ''Ga alsjeblieft je gang, stem me er uit'' ~ Utopia Gekte

8/26/2015

Cees: ''Ga alsjeblieft je gang, stem me er uit''

Een verwend kind met een air van hier tot ginter

Na de twee lange blogs over het grote ik irriteer me aan Cees centraal, en Cees die ook zijn zegje mocht doen, is het tijd voor een wat kortere blog. Het centraal kon natuurlijk niet goed aflopen. Dat konden we je van tevoren al voorspellen. Het is natuurlijk ook niet niks als alle frustraties en irritaties er in één keer uitgegooid worden, en je ze allemaal in één keer te horen krijgt. Nadat een aantal bewoners boos weg zijn gelopen krijgt Cees het ook nog op zijn bord van Nicole. Ze laat hem weten dat de irritatie bij haar zo hoog zit dat ze hele dag op hem gaat letten, en als ze iets ziet waar ze hem op kan pakken, dat ze dat dan ook zeker doet.

Cees heeft het er duidelijk moeilijk mee en uit zijn frustraties bij andere mede bewoners: ''Het is bijna oktober, ga alsjeblieft je gang, stem me er uit. Ik kan geen goed meer doen''. Naomi liet in het centraal al weten dat Cees lelijke dingen over haar gezegd heeft, en dat doet hij op dit moment nog maar eens een keertje. ''Wat ik over Naomi vond vindt ik nog steeds. Een verwend kind met een air van hier tot ginter. Eigent zich de telefoon 's nachts toe, de laptop. [...] Iedereen mag de camera vasthouden, en ik niet''. Als Cees zijn hand er naar uit steekt raakt ze al in paniek.

Naomi wordt ondertussen aangesproken door andere bewoners. Sommigen vinden haar reactie kinderachtig, anderen begrijpen haar wel en proberen haar rustig te krijgen. Naomi zit op dat moment nog volop in haar frustratie en laat weten dat ze straks als ze wat rustiger is nog wel het gesprek aan zal gaan met Cees. Voornamelijk over de hatelijke dingen die hij gezegd zou hebben, niet wetende dat hij net al weer negatief over haar sprak. Samen met Rob loopt ze naar haar slaapkamer, daar laat ze een brief aan hem lezen die ze van haar thuisfront gehad heeft. ''Geen opvoeding, arrogant. Dat doet pijn'', laat ze weten. Naomi vindt het kapot erg dat er zo over haar gepraat wordt.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.