Cees en Ivan knuffelen. ~ Utopia Gekte

8/24/2015

Cees en Ivan knuffelen.

Goedemorgen Utopia.

Dat weerwolven spel schijnt de hele dag door te gaan tot het eindelijk afgelopen is. Dit betekent niet dat er nu alleen nog maar een spel in een spel wordt gespeeld in Utopia. Het normale leven gaat ook gewoon door tijdens het weerwolven. Een duidelijkere uitleg hebben we helaas niet voor je, wij zijn de draad ook weleens kwijt. :)

We gaan nog een laatste keer terug naar gisteravond en nacht voordat we weer verder gaan met de dag van vandaag. Rond middernacht lagen enkele bewoners al in bed en zien we Cees en Ivan praten. Althans, Cees moppert een hoop en Ivan luistert. Tussen het mopperen door geeft Ivan een knuffel aan Cees. ''Je bent een wijze man'', zegt Ivan er nog bij. Het zorgt er niet voor dat het mopperen van Cees stopt, maar lief was het wel. Het probleem van Cees is dat de toiletten weer eens niet zijn gedaan.

Een klein half uurtje later zien we Ivan en Bjorn naast elkaar laptoppen. De vorige keer zat Ivan buiten met de laptop, maar deze keer kan hij dus al wat dichterbij Bjorn zitten. Cees zien we weer een half uur later zijn bed in duiken. Ditmaal slaapt hij in de loods, waarschijnlijk vanwege het onweer. Als er onweer (op komst) is dan mogen de Utopianen de loods niet verlaten in verband met de veiligheid. Om 2 uur 's nachts zit Ivan nog steeds te laptoppen, geen idee waarvoor.

Uiteindelijk viel iedereen in slaap en wonder boven wonder kwam iedereen vroeg uit bed vandaag. Op verzoek van Ivan geeft iedereen ter promotie van de markt op 30 augustus het goede voorbeeld: Poetsen, poetsen en nog eens poetsen. Het terrein moet spik en span zijn voor de markt en iedereen mag dat zien. Om 10:37 is iedereen nog steeds druk in de weer met opruimen. 

Tijd voor wat Utopia video's van gisteren, waaronder de lange ruzie tussen Mark en Gina:
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.