Cees: ''Dat wijf is echt helemaal....'' ~ Utopia Gekte

8/25/2015

Cees: ''Dat wijf is echt helemaal....''

Cees: ''Je moest je diep schamen dat je dat tegen mij durft te zeggen''

Stefanie, Cees en Rolf gingen eerder deze middag met zijn allen rond de tafel om te praten over de horeca. Dit gesprek ging een hele tijd goed, totdat het flink uit de hand liep. Waar Cees net nog met Rolf afspreekt om er niet met anderen over te praten, staat hij nog maar net met één been buiten de loods, of hij begint al te ventileren tegen Bas. Bas staat achter Cees, en denkt ook niet dat Rolf de persoon is om tussen Stefanie en Cees te mediaten(?). ''Nee, natuurlijk niet. maar hij staat op als chef'', reageert Cees. ''Ik zag dat ze zich op zat te vreten, heel die houding. Dat wijf is echt helemaal... [...] En toen ging hij er overheen dat het weer aan mij lag. Flikker op zei ik toen. Heel de tijd de wereld omdraaien, ga nou toch heen. Iedereen smult er weer van, want het is iedere keer Cees. Weet je wat er met Gabriëlle gebeurde vanmiddag. Ook zoiets idioots''. Cees vertelt over de gebeurtenis tussen hem en Gabriëlle, maar vertelt niet hoe ze exact gereageerd heeft. Hij maakt er zijn eigen versie van, zodat het nog net iets erger overkomt. 

''Zo gaat het constant. Gister kreeg ik een paar kut opmerkingen van Bjorn''. Bas wil wel weten wat Bjorn dan gezegd heeft. Maar dat weet Cees niet meer. ''Maar het was niet leuk. [...] Je moest je schamen, letterlijk. Diep schamen dat je dat tegen mij durft te zeggen'', schijnt Cees tegen Bjorn te hebben gezegd. En Bjorn zei toen dat het een grapje was en dat Cees hem dus blijkbaar niet goed genoeg kent. ''Weer bij mij neerleggen. Zo gaat het de hele tijd. Echt de hele tijd. Ik loop hier de poten onder mijn lijf vandaan en wordt niet eens gewaardeerd''. Bas vindt het oneerlijk. ''Zo f*cking oneerlijk, om even het taalgebruik van Utopia te gebruiken. Het is gewoon niet normaal, niet normaal'', vult Cees aan. Cees loopt elke dag meerdere wassen te draaien. ''Het is gewoon niet normaal''. En dan vouwt hij het nog op ook, en legt hij het ook nog in de kast. Als hij het niet doet, doet namelijk niemand het.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.