Boodschappen binnen: Aanvallen! ~ Utopia Gekte

8/24/2015

Boodschappen binnen: Aanvallen!

Sigaretten in overvloed.

Marleen komt de poort binnen rijden en pakt de dozen met boodschappen uit de auto. Het duurt niet lang tot veel bewoners hun werk neerleggen en bovenop de boodschappen duiken. Met name Mark zit er bovenop want hij is natuurlijk benieuwd naar de cijfers. Zo laat hij weten dat er 110 euro aan sigaretten is besteld en bezorgd. Het duurt even voordat Nicole zich ook laat zien in de horeca keuken waar alle dozen liggen. En met de komst van Nicole is ook de sfeer meteen een stuk onvriendelijker. ''Niemand gaat pakken voordat er is afgerekend! Heb jij de sigaretten al gepakt? Niemand krijgt iets. Eerst afrekenen'', zegt ze op een strenge toon. Ze wil de sigaretten verstoppen tot iedereen heeft afgerekend.

Bas zien we op een andere stream naar zijn bed toe lopen waar hij best veel geld heeft liggen. We konden even niet zo snel tellen hoeveel het was. Of waar het vandaan komt. Eenmaal bij de boodschappendames laat hij weten graag een pakje sigaretten af te willen rekenen. Ook Bjorn is bovenop de boodschappen gedoken maar dan met name voor de rekening. Minutenlang is hij alle bonnetjes aan het bestuderen om te kijken wat alles kost. Mark rekent ondertussen af met Marleen in de loods alleen dat is niet te zien op de streams. Hoeveel de boodschappen in totaal hebben gekost is dus niet te horen. Wel horen we dat Bas aan Gina vraagt wanneer zij hem kan knippen. ''Zullen we dat morgen na stichting haarwens doen? Benjamin moet ook'', laat ze weten.

Terwijl Gina druk bezig blijft met de boodschappen begint het overgrote deel van de bewoners aan de lunch. Ze hebben even pauze en gaan daarna waarschijnlijk weer door met werken. Wim en Ivan zijn nog wel buiten aan het werk. Althans... Ze praten vooral over het weerwolven spel en wie welke rol heeft.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.