Bjorn's vader kijkt geen Utopia meer ~ Utopia Gekte

8/12/2015

Bjorn's vader kijkt geen Utopia meer

Gabriëlle: ''Alsof ik het leven van mijn zoon mis''

Deze ochtend zijn Bjorn en Gabriëlle de gelukkigen die weer post ontvangen hebben van het thuisfront. Bjorn leest zijn post boven op bed, en Gabriëlle gaat op de bank zitten om haar post eens goed en rustig door te kunnen lezen. Waar Bjorn meteen veel los laat over de inhoud van zijn post. Is Gabriëlle aan het begin een stuk stiller. Wel is aan haar gezicht te zien dat ze volop geniet van de lieve woorden van vrienden en familie. In Bjorn zijn post is onder andere te lezen dat zijn vader geen Utopia meer kijkt. Hij heeft het te druk, maar kan er ook niet tegen om naar al die klaplopers te kijken. Als Wim de post van Bjorn ziet, blijkt dat het een flinke stapel is. "Volgens mij lig je hier nog wel drie uur of niet?" Ook heeft Bjorn een kaart met een voice message gekregen. Stefanie die er bij zit vindt het gaaf en wil dat ook.

Verder zijn mensen in Bjorn's post van mening dat hij zich goed staande houd in de groep. En steun moet hij zoeken bij mensen die hem die steun ook willen geven.''We hebben het nog vaak over het bezoek. Ik mis je''. Gabriëlle heeft ook fijne post ontvangen. Haar moeder is trots op haar. En ze doet het goed. Een vriendin laat weten dat ze moet inkorten wat betreft vrienden. Zij is Gabriëlle's bestie en de basis. De moeder van Gabriëlle laat weten te hebben moeten huilen bij Gabriëlle's gedichtenbundel. En zoals vaste prik is bij de maandelijkse post momenten, heeft Gabriëlle ook weer foto's ontvangen. Als ze foto's van haar peetzoon ziet, heeft ze het toch wel even moeilijk. ''Ik wordt niet goed. [...] Ik heb het gevoel alsof ik het leven van mijn zoon mis''. Verder heeft Gabriëlle natuurlijk ook weer post van haar vriend Floki, waar ze zoals gewoonlijk weer hard om moet lachen. 


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.