Bjorn zegt wat Gaby moet doen. ~ Utopia Gekte

8/16/2015

Bjorn zegt wat Gaby moet doen.

Wie mag blijven?

De roddels over wie mag blijven en wie diegene dan naar huis stuurt gaan eindeloos door. De actie van Roelie lijkt anders uit te pakken dan ze had gehoopt. Haar plan was om extra klef te doen zodat de groep haar niet naar huis wil sturen. Echter lijkt de groep het tegenovergestelde te gaan doen. Velen walgen van de actie van Roelie (het bed induiken met Benjamin) en dus lijkt het alsof ze Utopia over een paar uur moet verlaten. Dat is perfect nieuws voor Rolf die dan automatisch mag blijven als dit allemaal klopt.

Maar... Dat is minder goed nieuws voor Gaby. Meerdere inwoners hebben laten doorschemeren dat Rolf haar naar huis gaat sturen als hij mag blijven. Niet alleen Bas, maar ook Bjorn lijkt daar zeker van te zijn. Hij spreekt Gaby dan ook aan en zegt wat ze moet doen om haar plek veilig te stellen: ''Je zou hem op de man moeten vragen. Wie stem je naar huis? Je hebt het niet van mij hé''.

Gaby geeft aan echt niet, niet, niet naar huis te willen. Wie weet volgt ze het advies op en gaat ze straks even goed met Rolf praten. Rolf zelf neemt ondertussen zo'n beetje alle taken van Bas al over. Zo heeft hij op dit moment de eendjes al uit hun hok gehaald en Bas lijkt er ook niet mee te zitten. Misschien accepteert Bas het juist wel omdat hij het niet erg zou vinden om naar huis te gaan? Hij zit erg met zijn oom en misschien doet hij daarom ook weinig moeite om te zorgen dat hij in Utopia mag blijven? Nu Rolf weg is zien we Bas wel weer in de kas bij de eendjes. ''Kwek kwek. Kwek kwek. Hallo moppie'', zegt Bas tegen ze. Op de andere stream zien we Gina en Mark samen sporten in de fitness ruimte.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.