Bjorn vraagt zichzelf af of hij hier nog wel moet zijn ~ Utopia Gekte

8/13/2015

Bjorn vraagt zichzelf af of hij hier nog wel moet zijn

''Als ze vragen wie moeten we naar huis sturen, doe mij maar''

Deze middag is er erg weinig gebeurd in Utopia, en opeens vliegen de interessante gesprekken, en gebeurtenissen ons weer om de oren. Cees stond net weer flink te klagen en mopperen tegen Bjorn over het drankgebruik, en dat hij geen fruit kan bestellen. En nu horen we opeens weer dat Bjorn nog steeds er over zit te denken om naar huis te gaan. Aan Gabriëlle vertelt hij dat hij er klaar mee is. Met de afgunst, jaloezie, het gedoe, de strijd en de poppenkast die er heerst. Bjorn vraagt zichzelf af of hij hier nog wel moet zijn. Wil hij wel geassocieerd worden met deze poppenkast. Bjorn stond vanochtend op en voelde zich zo klote. Gabriëlle weet niet wat ze moet doen. Ze vindt het ''kut'' als Bjorn zich zo voelt. Ze heeft hem ook nog nooit zien huilen om dit. 

En aangezien Cees net tegen Bjorn heeft staan mopperen en klagen over het drankgebruik. Maakt Bjorn zich daar nu opeens ook weer druk over. Er wordt volgens hem gezopen als een stel randdebielen. Er wordt kapot veel gezopen. En op het moment staat hij zelf ook wel met een drankje in zijn hand, maar dat is pas zijn 2e drankje, en waarschijnlijk ook de laatste van vandaag. Gabriëlle wijst Bjorn er op dat hij in het centraal een tijdje terug gezegd heeft dat het ieders eigen verantwoordelijkheid is. Maar toch maakt Bjorn zich er dus druk over. Wil je wel geassocieerd worden met de groep die er nu is. Dat is de vraag die Bjorn zichzelf telkens weer stelt. Gister is er 50 euro aan blikjes mix gedronken van Bas. En dat is de inkoop prijs. Moet je nagaan wat er op is gezopen aan verkoop. Bjorn voelt zich nu zo van. ''Als ze vragen wie moeten we naar huis sturen. Doe mij maar''.

Alles raakt een keer op, laat Bjorn weten. Hij merkt het aan zichzelf. ''Waar is die lach. Die aanstekelijke enthousiasme die ik altijd heb''. Bjorn kijkt demonstratief om zich heen, ''op zoek'' naar het enthousiasme. Gabriëlle zou graag met Bjorn blijven praten, maar heeft eet gasten en die moet ze ook aandacht geven. Ze besluit dus om er later met Bjorn over verder te praten. ''Je moet geen domme dingen gaan doen, en dingen gaan sturen Bjorn. Ik hou je serieus in de gaten. Echt'', sluit Gabriëlle af.

Een filmpje van een deel van het gesprek is hier te bekijken.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.