Bjorn: ''Utopia gaat door in 2016''. ~ Utopia Gekte

8/19/2015

Bjorn: ''Utopia gaat door in 2016''.

Gina zet een knopje om.

We hebben gisteravond een rustige avond beleefd in huize Utopia. Dat komt mooi uit want dan kunnen wij heerlijk slapen! En zelfs terwijl we slapen krijgen we natuurlijk alles mee van wat er in de loods gebeurt. ;-) Zo heeft Bjorn een bijzondere uitspraak gedaan! Hij liet namelijk weten dat Utopia gewoon lekker doorgaat in 2016. Heel goed nieuws voor ons allen dus! Of... Nee.. Wacht... Bjorn zei ook dat er makkelijk 1000 bezoekers op zijn feest af zouden komen. Nu zijn we eigenlijk nog steeds niks wijzer. We hopen met je mee Bjorn!

Snel door met andere dingen dan. Gina ligt ook op tijd in bed en bespreekt het een en ander met Naomi. Gabriëlle en Gina slapen deze nacht bij Naomi in bed om haar te steunen. Gina heeft over het een en ander zitten nadenken en besluit om een knopje om te zetten. Mark is heel leuk en aardig, maar ze moet niet zoals de laatste dagen kapot gaan aan liefdesverdriet. Samen sporten en dergelijke is prima, maar samen in één bed liggen? Nee dat kan niet meer. Naomi denkt dat Gina inderdaad een keus moet gaan maken: ''Alles of niets''.

Apart, want laatst maakte Gina al de keus om niets meer met Mark te willen, zelfs geen vriendschap. En nu heeft ze toch nog een vriendschap met Mark. Als ze Naomi's advies opvolgt zou daar dus óf niks meer van over blijven óf liggen ze straks weer met elkaar in bed. Is een tussenweg dan echt niet mogelijk?

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.