Bewoners laten zich uit over Utopia Gekte ~ Utopia Gekte

8/30/2015

Bewoners laten zich uit over Utopia Gekte

Na borrelen met de standhouders

De markt is inmiddels al weer even afgelopen en Gina heeft het ongelukje met de spiegel netjes opgebiecht. Cees laat na afloop aan Bas weten dat er superveel ansichtkaarten verkocht zijn, en dat de groepsfoto zelfs uitverkocht is. Ook is het tijd voor een borrel met de standhouders. Ivan laat weten dat ze er altijd het beste van proberen te maken. Hij roept de standhouders dus op dat mocht er feedback zijn, ''stuur het alsjeblieft door''. Vervolgens wil hij proosten op de volgende markt, en klinkt er een luid applaus voor alle standhouders.

Bij Baas Beach wordt er door Naomi, Mark, Gina, Bas en Gabriëlle ook na gekletst over de markt. Sommigen van hun denken dat Cees bovenaan de populariteitspoll staat. En Mark is van gedachte dat hij ook in de top drie staat. Bas weet zelfs een procenten aantal te noemen. Zo weet hij dat hij met 43% bovenaan stond. Wel weten ze te vertellen dat er twee verschillende sites en polls zijn. Zo heb je UtopiaTV en UtopiaGekte. ''UtopiaGekte is niet van UtopiaTV. Daar gaan ze juist los. Belachelijke verzin dingen'', weet Naomi te vertellen. Zo zouden wij schrijven dat Gabriëlle zwanger is van Rob. En laat Gabriëlle weten dat we hebben geschreven dat ze verliefd is op Wim. Nou weten wij zelf zeker dat we deze dingen niet geschreven hebben. Wel is er een gesprek tussen Gabriëlle en Wim geweest. waar ze zelf over die roddel begon, en vertelde dat het onzin was. UtopiaGekte houd het altijd bij de feiten, en schrijft precies wat er in Utopia gebeurd. Zo nemen we zelfs de moeite om hele gesprekken uit te typen, en niet alleen maar het deel dat interessant genoeg is. Zie onze extra lange blog over Naomi's persoonlijke verhaal. De fibromyalgie avond en het hele gesprek tussen Cees en Naomi, toen Cees zich negatief over haar had uitgelaten.

Bas zegt dat veel mensen hebben gezegd dat hij en Naomi een stelletje moeten worden. Al is er ook de kans dat hij dit zelf verzonnen heeft ;). Ook hebben vele bewoners veel negatiefs over Cees gehoord. Zo wilden mensen een rondleiding van Bjorn in plaats van van Cees. En Naomi weet te vertellen dat een meisje op de foto wilde met Cees en aan haar kwam vragen of dat kon. Naomi had toen geantwoord met ''dat kan, als je dat wilt''. En toen zou het meisje hebben geantwoord: ''Ja, dan heb ik wat om te verscheuren''. Naomi vond dat ze dat niet kon zeggen. ''Dat is zielig''. Ook was er een ''gozer'' die volgens Naomi heel erg op Giorgio leek. Naomi is zich daar rot van geschrokken. 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.