Benjamin ziet op de lange termijn meer potentie in Roelie ~ Utopia Gekte

8/15/2015

Benjamin ziet op de lange termijn meer potentie in Roelie

Rolf twijfelt tussen Cees en Gaby

Deze avond zijn er nog wat kleine dingetjes gebeurd. Zo liet Rolf in een gesprek met Bjorn openlijk weten te twijfelen tussen Cees en Gaby. Bjorn gaf vervolgens aan dat hij hier niet zit om te winnen, hij ziet wel hoe het loopt. Sommige anderen zijn daar wel mee bezig, en volgens Rolf zit je hier dan al om de verkeerde reden. 

Ook kwamen er deze avond uit het niks heel onverwachts twee dames het terrein opgelopen voor een party bij Baas Beach. Beide dames zijn meteen enthousiast en lacherig. Ze vinden Utopia groot en lijken haast verbaasd van wat er allemaal in Utopia is. Beide dames zeggen Utopia niet te kijken. Als ze richting de loods lopen vraagt de ene dame aan de andere of dat ook ''bezoekers'' zijn. '''Nee die ken ik, die negerin zit in Utopia'', antwoord het andere meisje. Ze doelt hiermee op Gabriëlle. Blijkbaar weet ze dat dan weer wel. De dames worden ontvangen en vragen daarna al snel om een rondleiding. Na de rondleiding hebben we de twee dames niet lang meer gezien. Wel vingen we het een en ander op, wat er op leek te wijzen dat Bas de twee dames arrogant vond, en daarom geen aandacht aan ze besteedde. Er gingen geruchten dat de twee dames rare dingen over Utopia zeiden. Misschien dat ze daarom ook al vroeg weer weg waren?

Cees was deze avond weer bezig met hoe kan het ook anders, mopperen. Weer herhaalde hij dezelfde dingen waar hij elke keer over klaagt, en dit keer was Gaby degene die het aan moest horen. Gaby bleef rustig en gaf Cees eigenlijk nog best wel goede adviezen. Alleen lijkt hij hier niks van aan te nemen. Hij ziet het namelijk allemaal beter, en het is allemaal precies zoals hij het ziet.

Later op de avond is er ook nog even muziek in de loods. Dit waarschijnlijk vanwege de twee dames die voor de Baas Beach party komen, maar deze dames zijn dus ook weer heel snel weg. Benjamin voerde deze avond nog een kort gesprekje met Roelie. Hij liet haar weten dat hij op de lange termijn meer potentie in haar ziet. Roelie's reactie daarop was een zucht. Volgens Benjamin zijn de meningen heel erg verdeeld, en Roelie wijst hem er op dat het morgen ook nog 7-7 kan worden qua stemming. Ze zijn namelijk met zijn veertienen. Beide personen vragen zich af wat er dan gebeurd. Volgens Roelie moeten ze dan echt een pitch houden, en dan wachten tot 1 iemand van keuze switcht.

Benjamin is deze avond trouwens niet de enige die een gesprekje voert met Roelie. Ook Gaby zien we even met haar praten. Roelie laat zonder duidelijke woorden doorschemeren dat als ze blijft ze Gaby niet naar huis gaat sturen. Ze heeft tenslotte al gezegd dat ze met haar samen wil werken, Ze wil namelijk canvas tassen gaan maken met Gaby.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.