Benjamin lakt nagels van prinsesjes. ~ Utopia Gekte

8/21/2015

Benjamin lakt nagels van prinsesjes.

Een gezellige middag.

Ook vandaag loopt alles weer op rolletjes in huize Utopia. De prinsessen zijn inmiddels gearriveerd voor hun speciale prinsessenmiddag en Naomi is lekker enthousiast. Ze was alleen even in paniek omdat ze nog moest omkleden toen de gasten binnen kwamen. Verder is het allemaal gezellig en leuk. Wie de sfeer iets minder gezellig maakt in Utopia is wederom Cees. Niks ernstigs verder hoor, maar hij vertelt één voor één aan bewoners dat hij zo druk was met van alles doen dat hij helemaal niet aan schrijven toe komt. Schrijven naar zijn familie en vrienden wel te verstaan. Dat is erg vervelend dus hopelijk kan Cees er snel wat tijd voor vrij maken.

Rob zien we met een lekker fris glaasje water door de loods wandelen. Is een keer wat anders dan bier. En, geloof het of niet, Benjamin zien we op een gegeven moment zelfs nagels lakken bij de prinsesjes! (Ja ja, we hebben een foto bij dit bericht gezet.) Hij waarschuwt wel vriendelijk: ''Het is lang geleden dat ik nagels heb gelakt''. Ook Gina en Stefanie doen leuk en gezellig met de meisjes. Al met al levert het vast leuke feel-good televisie op mocht het in de uitzending komen. Er wordt natuurlijk ook veel gepraat over de spierziekte die ze hebben, terwijl ze dat vandaag eigenlijk zouden moeten vergeten. Enfin, er is toch weer aandacht voor een belangrijk onderwerp. Tijd voor een fotoshoot met de prinsessen en snacks!

Nicole is trouwens een paar uur buiten Utopia geweest. Waarom precies is niet helemaal duidelijk, maar ze voelt zich al tijden niet zo gezond. Last van kwaaltjes, stress en noem het maar op. Vermoedelijk heeft ze dus een dokters/ziekenhuisbezoekje gehad. Naomi komt om 15:00 met een vervelende mededeling: ''Jullie moeten over vijf minuten alweer vertrekken''. De prinsesjes zijn op dat moment nog niet erg lang in Utopia geweest...0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.