Benjamin haalt post bij de poort. ~ Utopia Gekte

8/19/2015

Benjamin haalt post bij de poort.


Deze ochtend zit Benjamin al vroeg achter de laptop. Op een gegeven moment besluit hij om naar de poort toe te lopen en de post op te halen. Onder andere Cees, Nicole, Ivan, Naomi en Wim zijn op dat moment ook al wakker. Als Benjamin met de post naar de loods terug wandelt zien we dat er een leuk pakketje bij zit met twee hartjesballonnen.

Naomi is de gelukkige die het liefdevolle pakketje mag ontvangen. Van Giorgio! Maar, eerst moet de make-up gedaan worden anders 'ziet ze er niet uit'. Ze komt namelijk net onder de douche vandaan. Eenmaal klaar gaat ze op de bank in de woonkamer zitten met haar post. Er zit een heel fotoalbum bij waarin te zien is hoe vaak Giorgio bij de ouders van Naomi is. Er zijn onder andere foto's van een fandag te zien en Giorgio in het zwembad. ''Ik zou niet kunnen met zulke post, ik zou meteen weg gaan. Nee grapje, ik praat je de poort niet uit'', zegt Gabriƫlle als ze de foto's ziet.

Naomi ligt regelmatig in een deuk en geniet volop van de leuke post die ze heeft gekregen. Een welkome oppepper na een aantal zware emotionele dagen! De ene na de andere bewoner komt even spieken en ze vinden het stuk voor stuk leuk voor Naomi. ''Ik lach me echt kapot jongen. Met mijn zusje in het zwembad, echt waar. Echt leuk'', zegt Naomi nogmaals over de foto van Giorgio in het zwembad. Het meisje (Milou?) die de fanpagina van Naomi bijhoudt komt heel vaak bij haar moeder en ze doet heel veel voor haar moeder. Dat vindt Naomi heel fijn. Ook zien we een foto voorbij komen van Giorgio samen met Gaby. Toen was Gaby net de poort uit.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.