Benjamin: ''F*ck it, ik mag Rolf gewoon niet''. ~ Utopia Gekte

8/28/2015

Benjamin: ''F*ck it, ik mag Rolf gewoon niet''.

Ventileren in de nacht.

Vannacht hebben een aantal bewoners nog lang buiten aan het bier gezeten. Hier hebben wij het vooral over Benjamin, Stefanie en Rob. De gesprekken die ze hebben gehad variëren nogal. Stefanie praatte bijvoorbeeld weer over de vervelende situatie met haar ex. Er kwamen veel persoonlijke dingen voorbij zoals een of andere rechtszaak met haar ex. Verder is Rolf ook een lange tijd het onderwerp van gesprek, en niet omdat ze positief over hem denken.

Rolf blijkt nu al niet zo goed in de groep te liggen als hij denkt. Ze hebben geen goed woord over voor hem en willen hem het liefst weer met beide benen op de grond zetten. Volgens Benjamin zou 'achter' ook niet blij zijn met Rolf. De bewoners die nog buiten aan het praten zijn hebben al een flinke slok op en gaan steeds verder in hun uitspraken. Benjamin heeft geen zin meer om over Rolf te praten, maar laat nog wel het volgende weten aan Rob: ''F*ck it, ik mag hem gewoon niet. Als je ooit een keer een angstkreet hoort rond kwart over acht 's ochtends, bedek dan de camera's''.

Om 2 uur 's nachts voegt Ivan zich ook bij de groep en gaat het weer over andere dingen. Om half drie 's nachts zit hij weer achter de laptop waar Bjorn ook nog altijd zit.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.