Benjamin en Roelie wisselen speeksel uit. En meer. ~ Utopia Gekte

8/16/2015

Benjamin en Roelie wisselen speeksel uit. En meer.

Om half vijf  's nachts!

Hiep, hiep, hoeraaa! Hiep, hiep, hiep, hieperdepiep! Hoera! Een nieuw liefdeskoppeltje in huize Utopia is ontstaan. Na een lange nacht vol drank, geklets en geplak was het om 04:23 eindelijk zover. Roelie en Benjamin wisselen liters speeksel met elkaar uit! De champagne kan open, de zwangerschapstesten kunnen worden besteld en... Oh wacht.. Vandaag moet Roelie misschien al weer naar huis. Enfin, een aantal minuten na de eerste kus besloten ze om naar bed toe te gaan. Benjamin kon al bijna niet meer recht lopen en Roelie tapt stiekem snel nog een biertje voordat ze met Benjamin het bed in duikt.

Roelie bespreekt even wat tactisch het handigst is. Morgen extra veel kleffen samen zodat de groep het hopelijk zielig vind als ze weg moet gaan. Vervolgens stuurt ze Benjamin vast naar bed en duikt ze er even later zelf bij in. Gezellig de liefde bedrijven naast een slapende Ivan. Alle details laten we maar achterwege. Ik zeg maar niets meer, tijd voor sappig beeldmateriaal!

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.