Benjamin en bezoekster vermaken zich prima in de bosjes. Benjamin: ''Ik doe me broek al dicht'' ~ Utopia Gekte

8/23/2015

Benjamin en bezoekster vermaken zich prima in de bosjes. Benjamin: ''Ik doe me broek al dicht''

''Nee, zo kleed je me uit''.

Deze avond hebben vele mensen het prima naar hun zin gehad dankzij de kroegennacht. Benjamin besloot het feestje met een knaller af te sluiten. Samen met één van de bezoekers dook hij de bosjes in. Het meisje wil in eerste instantie niet echt dingen doen aangezien ze bang is dat het in beeld is op één van de vele camera's. Niet zo'n rare gedachte want in Utopia hangen er overal wel camera's. Toch weet Benjamin het meisje te overtuigen dat er daar achter het kak huis geen camera's hangen. De dame wil namelijk echt niet dat ze te zien is op de tv ''anders''. ''Hou me nou vast, anders zien ze jou'', fluistert Benjamin haar toe. En dan opeens horen we zoen geluiden. Volgens het meisje komt het toch wel op tv. ''Bewoner die met een Utopiaan zoent''. Onee. Ze bedoeld een bezoeker die met een Utopiaan zoent. Even beseft het meisje dat haar vriendinnetje op haar staat te wachten. En dat vindt ze toch wel zielig. ''We staan hier serieus nog maar vijf minuten'', laat Benjamin weten, waarna het meisje dus nog wel even wat langer blijft hangen.

''Kijk wat een boefje je bent'', laat het meisje weten. ''Ik zweer het. Als ik mezelf terug zie ga ik je opwachten en dan ....'', laat ze weten. Na de nodige zoengeluiden besluiten ze nog een sigaretje te roken en dan het bos weer uit te gaan. Maar blijkbaar is het zo gezellig dat ze toch nog wat langer blijven hangen. En het wordt steeds spannender. Benjamin blijft het meisje verzekeren dat er daar geen camera's hangen. ''Niet doen'', horen we het meisje zeggen. En we moeten zelf constant maar invullen wat er gebeurd aangezien we inderdaad geen duidelijke beelden hebben. We horen nog steeds zoen geluiden ondanks dat het meisje het nog steeds niet vertrouwd. Maar Benjamin zegt bloedserieus te zijn. Het meisje beseft zich opeens dat ze toch ooit het bos weer uit moet. ''Wat als we samen hier vandaan gaan''. Benjamin vraagt of ze bang is. ''Vind je het gek?''. Benjamin wil de dame even vasthouden en laat dat ook weten. ''Nee, zo kleed je me uit''. roept het meisje uit. Weer horen we zoen geluiden.

De twee hebben het duidelijk erg gezellig. ''Boefje. [...] Niet uit doen. Nee niet doen, niet doen.'', roept ze. ''Sorry. Ik doe hem weer vast''. fluistert Benjamin. ''Je bent echt erg'', roept het meisje. Benjamin vraagt of ze het vervelend vindt. Maar ze laat weten het niet vervelend te vinden. ''Klaar?'', vraagt het meisje. Waarna we opeens allemaal redelijk vieze geluiden horen. Zoen geluiden, gehijg, en een zware ademhaling van Benjamin. ''Oké. ik heb het beloofd hé'', laat Benjamin weten. ''Mijn god'', roept het meisje uit. Maar ze hebben er beiden nog vertrouwen in. ''Niet doen. Wacht. Oh wat heb je gedaan!", roept de dame uit. ''Moet ik je helpen? Als je je even omdraait kan ik je helpen hem vast te maken'', laat Benjamin weten. Even later vraagt het meisje nog maar eens wat Benjamin aan het doen is.

''Klaar? [...] Wacht ik heb hem. Boefje hoor. [...] Nee dat kan echt niet'', laat ze weten. ''F*ck it'', fluistert Benjamin, die er duidelijk zin in heeft. ''Nee, dat is echt geen f*ck it. Nee echt niet. Nee dat kan echt niet. Klaar. Oh je bent wel klaar. Niet doen'', roept de dame. Maar Benjamin blijft door pushen. Zo zegt hij dat hij straks blauwe ballen heeft. En besluiten ze nog maar een keer te gaan roken. Daarna volgen er weer zoengeluiden. ''F*cking hell. Jij bent echt een...'', fluistert Benjamin. ''Jij ook. [...] O ik moet ze even goed doen. Als ik mezelf zie hé. O my god. Ik schaam me dood, echt hoor. Zie je, je hebt me er in geluisd hé''. Maar Benjamin zegt dat als er daar toch camera's hangen, het voor hem net zo'n verrassing zal zijn als voor haar. ''Klaar. [...] We blijven doorgaan hé? [...] Nee niet doen. Klaar, nee klaar. Nee nee. Als Benjamin haar een wel erg vreemd verzoek doet ;) wijst ze dat af. ''Nee dat kan echt niet nee'', roept ze uit. ''Oké'', reageert Benjamin, dan maar een kusje ''ik/je zeg(t) het ook tegen niemand'', laat de dame weten ''Ik doe me broek dicht. [...] Zag je dat'', vraagt Benjamin. ''Doe dat niet, doe normaal'', roept het meisje uit. ''Ik doe hem dicht'', laat Benjamin weten. Maar toch gaat hij blijkbaar door. ''Doe nou niet. Nee doe normaal. Nee dat kan niet. Dat kan echt niet'', laat het meisje weten. Benjamin probeert haar te ''chanteren''. ''Als .... dan gaan we gelijk terug, anders blijf ik zeiken hoor''. Maar het meisje blijft vol houden dat het echt niet kan.

Opeens horen we weer rare geluiden, waardoor we denken dat het meisje toch aan Benjamin's verlangens voldoet. Zodra we Benjamin horen hijgen/zwaar horen ademhalen krijgen we een streamlock. ''Jij bent een boef'', horen we Benjamin tegen het meisje zeggen als we weer beeld hebben. ''Nee jij.'' We horen nog wat zoen geluiden, en dan besluiten ze er toch echt klaar mee te zijn. ''Er is niks. We zijn gewoon goede vrienden'', lacht Benjamin. Daarna lopen de twee samen het bos uit. Waar ze betrapt worden door Bjorn en het vriendinnetje van het meisje. Die stonden daar blijkbaar op ze te wachten, en hebben vast mee kunnen luisteren. (awkward) Als Benjamin het meisje naar de poort heeft gebracht vraagt hij haar nog maar eens hoe oud ze eigenlijk is. En hoe ze heet. Dingen die je normaal van te voren al weet. De dame zegt twintig te zijn, wat Benjamin niet echt gelooft. En ze vertelt hoe ze heet. Als Rob naar haar achternaam vraagt noemt ze die ook op. Maar haar naam zullen we hier maar niet vermelden. Rob vraagt haar spottend waar ze over twee dagen is. Hij raad haar aan om maar op het strand te gaan liggen. Er op doelend dat het over twee dagen wel in de tv uitzending te zien zal zijn.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.