Beelden van het trapincident tussen Stefanie en Bas. ~ Utopia Gekte

8/19/2015

Beelden van het trapincident tussen Stefanie en Bas.

GIFjes!

Enigszins opgelucht kunnen we melden dat er beelden zijn verschenen van het zogenoemde trapincident tussen Bas en Stefanie. Wij zelf hadden dat moment gemist en waren geheel afhankelijk van wat Cees ons te melden had. Gisteren dook er al een video op van een gesprek tussen Cees en Mark, waarin Cees ons een heftig scenario voorschotelde. Stefanie zou namelijk tot drie keer toe keihard in de rug van Bas hebben geschopt...

Hoe het nou wel zit: De hele groep zat bij elkaar in de woonkamer, er was een baldadig groepje aanwezig, onder andere Bas en Stefanie zitten elkaar al een beetje uit te dagen, Stefanie begint met slaan (Zie GIF 1) en daarna trapt ze inderdaad een paar keer (Zie GIF 2) maar niet zo ernstig als dat Cees ons voorspiegelde. Naomi roept Stefanie tot de orde en zegt dat ze niet zo hard moet trappen. Ook Bas is boos, met name omdat hij ook al Sprite over zich heen kreeg en omdat ze dus inderdaad wat te hard schopt. ''Fysiek geweld'' roept Nicole voor de grap. Al met al is het vooral een combinatie tussen baldadigheid en een Stefanie die de normale grenzen misschien nog niet zo goed kent. Bas draait zich om na de trappen en zegt het volgende: ''Doe eens even normaal, hallo. Er zit allemaal Sprite in mijn haar''.

Gisteravond lazen we in de Telegraaf ook al een reactie van Talpa: ''Stefanie heeft zeker geen fysiek geweld gebruikt''.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.