Bas wil het alcoholgebruik tegen gaan op een heftige manier ~ Utopia Gekte

8/15/2015

Bas wil het alcoholgebruik tegen gaan op een heftige manier

Het alcohol probleem tegen gaan.

Het is de kijkers onderhand wel duidelijk dat er veel gedronken wordt in Utopia. Als we het niet zien, dan horen we het wel in het centraal. Of horen we wel geklaag erover van Cees, of Bjorn, of Bas. Alcoholgebruik blijft een probleem in Utopia. Bas kwam daarom eerder op de avond met een interessant plan. Hij legt zijn plan voor aan Ivan. Zijn idee is om een artikel op te sturen naar de Telegraaf over het alcohol misbruik in Utopia. Het is dan de bedoeling dat er iets over in de krant komt, zodat de Utopianen dat tegen komen als ze de krant openen. Met de hoop dat het de inwoners vervolgens aan het denken zet.

Velen hebben het drank probleem namelijk al aangekaart, maar ze doen er niks mee. Elke dag wordt er gezopen en het dringt niet tot ze door. Bas denkt dat dit wel een echte eye-opener zal zijn. En misschien dat ze zelfs namen moeten noemen in het artikel. Of foto's er bij plaatsen van dronken Utopianen. Ivan vindt het een prima idee, maar vindt het wel heftig. Het namen noemen vindt hij zelfs te heftig. Daar moeten ze echt mee oppassen, want dan krijg je echt een naambordje om voor de rest van je leven. Het is wel een krant laat Ivan weten. Volgens Bas is dat toch al zo. Vele mensen kunnen het al zien en volgen via internet. Internet heeft meer bereik dan de krant, is Bas van mening.

Alleen wat er op internet rond gaat, krijgen de Utopianen zelf niet mee. Of Bas en Ivan dit plan gaan uitvoeren is nog even afwachten. Ze zijn het er in ieder geval wel over eens dat ze geen namen moeten noemen. Dat is toch wel iets te heftig. Maar foto's kunnen wel vindt Bas.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.