Bas weet Cees superblij te maken ~ Utopia Gekte

8/18/2015

Bas weet Cees superblij te maken

Twee mensen van de AA op bezoek

Na het centraal loopt Bas samen met Ivan en Cees de keuken in. Hij zegt een gesprek te willen met beide heren, maar verklapt eigenlijk meteen waar het over gaat. Vanmiddag komen er namelijk twee mensen langs van de AA. Een moeder en een dochter die beide verslaafd zijn geweest. ''Geweldig'', is Cees zijn reactie. Hij maakt zich natuurlijk al langer druk over het alcohol gebruik in Utopia, en nu gaat er eindelijk wat aan gedaan worden. Bas laat weten dat deze mensen tussen half vijf en vijf langs zullen komen. Cees is er echt heel blij mee en vindt het echt top. Ivan vraagt of Cees wil vertellen over de problemen die hij er zelf mee heeft. Cees zegt in eerste instantie er wel over te willen vertellen, maar lijkt zich al snel te bedenken. Terwijl hij zijn microfoon af probeert te dekken vertelt hij verder. Hij hoeft natuurlijk geen namen te noemen, maar moet de persoon waar het over gaat wel beschermen. Ze heeft een nieuwe baan en woont nog bij hem. Hij beschermt haar nog steeds, maar ook zonder dat hij namen noemt zullen mensen uit zijn omgeving weten over wie hij het heeft. Cees moet voor haar opletten.

Ondertussen is er in de slaapkamer ook een gesprek tussen Naomi en Gabriëlle. Naomi was net nog in tranen tijdens het centraal en laat weten te balen van de rot reacties. Zelf staat ze altijd voor anderen klaar. Naomi mist ook iemand die voor haar op staat, en het is gewoon alles bij elkaar. De kroegennacht loopt niet zoals gehoopt. En ze krijgt rot mailtjes binnen. Naomi is ook bang voor haar post, maar Gabriëlle lijkt niet te begrijpen waarom. Giorgio stond gisteren tenslotte nog aan het hek.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.