Bas speelt het spel slim volgens Cees ~ Utopia Gekte

8/31/2015

Bas speelt het spel slim volgens Cees

Is Rolf de nieuwe pispaal?

Dat veel bewoners zich aan Cees irriteren is inmiddels wel duidelijk. Maar Rolf is ook niet zo geliefd meer. De laatste dagen horen we steeds meer bewoners negatief over hem praten. Zo zou Rolf niks doen, arrogant zijn, en een grote bek hebben. Allemaal uitspraken die we al voorbij hebben horen komen. Bas laat deze ochtend ook weten ''schijtziek'' van Rolf te worden. Cees vindt Rolf ook maar niks. Hij kwam goed binnen, maar doet vervolgens niks meer. Ook over Wim is Cees niet te spreken. Hij vindt dat Wim weinig doet. ''Wat vind je van mij dan?'', vraagt Bas nieuwsgierig. ''Je doet geen flikker. [...] Je doet het slim, gaat je eigen gang. Bent leuk met de eendjes. Dat doe je goed. Je speelt het spel slim'', laat Cees weten.

Ook hebben de mannen nog meer te bespreken. Zo zou de dames toilet viezer dan vies zijn. En vertelt Cees dat hij gisteren tijdens de markt achtervolgt werd door een man die liet weten Cees een enge vent te vinden. Ook was er een vrouw die gezegd heeft dat Cees een zeikerd is. Binnen in de loods worden er ook gesprekken gevoerd. Zo laat Gabriëlle aan Rolf weten dat ze hem onrustig vind. Rolf is het er mee eens. Hij geeft aan dat hij zijn meisje mist. Stefanie en Rob doen het een stuk rustiger aan vandaag. Die zien we rond één uur nog steeds, of weer, samen op bed liggen. Ook vannacht lagen ze weer naast elkaar, ondanks dat Rob een tijdje terug nog gezegd heeft dat dat er niet meer in zat. Ivan laat weten dat ze om een uur of vier centraal gaan. Ze zouden eigenlijk eerder al centraal gaan, maar er staan nog genoeg afspraken gepland deze middag, en Nicole is ook nog druk bezig met tatoeëren. Naomi besluit Ivan nog even wat duidelijkheid te geven over de koeienstal. De hooi was bijna op, dus hij moet niet weer denken ''wat gooit ze er weinig hooi neer''.Cees en Bas in gesprek

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.