Bas rent in paniek naar buiten. ~ Utopia Gekte

8/25/2015

Bas rent in paniek naar buiten.

Post voor Ivan en Bas.

Een hele goedemorgen en welkom op dag 602 van het Utopia avontuur. We zijn lichtelijk laat vandaag met ons eerste bericht. Gelukkig hebben we nog niet veel bijzonders gemist aangezien Utopia altijd pas wat later tot leven komt. Het meest sensationele moment van de dag is dat Bas opeens de loods uit rent. (Zie video) Zijn kuikens zitten verstopt in de bosjes en waarschijnlijk is Bas gewaarschuwd door de zenderkamer. Het zou niet de eerste keer geweest zijn dat een kuiken vroeg aan een einde komt door een roofvogel. Dankzij de kampioenssprint van Bas is er uiteindelijk niks aan de hand. Net geen zilver, maar toch wel brons. Het is overigens de schuld van Rolf dat de diertjes buiten rondliepen. Hij moest zo nodig naar de kas toe vanochtend om zich met andermans zaken te bemoeien.

Minder sensationeel en verrassend is Cees. Hij moppert 's ochtends vroeg bij de ene na de andere bewoner over het slechte slapen in de loods. Mensen zaten tot 3 uur 's nachts achter de laptop, mensen kwamen uit bed, de wekker van Naomi ging zo vroeg en ga zo maar door. Cees is duidelijk geen voorstander van slapen in de loods en iedereen mag dat weten.

Ander vervelend nieuws is dat Wim behoorlijk veel kiespijn heeft. Hij is al jaren niet naar de tandarts geweest omdat hij daar bang voor is. Binnenkort moet hij er toch aan geloven, hij vreest dat een kies moet worden getrokken. Na een telefoontje kan de tandarts morgen om 14:00 langskomen in huize Utopia.

Ook is er vandaag weer post bezorgd en Bas is ditmaal de gelukkige samen met Ivan. Het is een flinke stapel voor Bas met leuke kaarten en brieven. Ivan zien we in stilte lange vellen A4 papier lezen en Nicole kijkt met een schuin oog mee onder het genot van een sigaret. (Zie foto)


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.