Bas is 3x in zijn rug getrapt door Stefanie?! ~ Utopia Gekte

8/18/2015

Bas is 3x in zijn rug getrapt door Stefanie?!

''Drie keer keihard in zijn rug''.

Eerder vandaag schreven we al over Cees die een boekje open deed over het gedrag van Stefanie. Wij dachten dat het enkel om wat Sprite gooien ging, maar Stefanie blijkt veel meer te hebben gedaan dan dat. Althans, als we Cees op zijn woord geloven. Er is een video opgedoken van het gesprek tussen Mark en Cees vanochtend vroeg die wij voor je hebben uitgetypt. De video zelf staat onderaan dit bericht.

Cees: Gisteravond heeft Gabriëlle met Bas een melding gemaakt vanwege schoppen en trappen. Heb je het niet gezien? Stefanie trapte hem een keer of 3 verschrikkelijk in zijn rug gisteravond toen wij op de bank zaten.
Mark: Ow toen hij voor haar zat? Toen was ik al weg toch? Of niet?
Cees: Nee, toen zat iedereen er bij. Drie keer. Keihard.
Mark: Toen zat ik denk ik bij de laptop.
Cees: Ja dat zou kunnen. Toen zei Gabriëlle nog 'ja dat had je bij mij niet hoeven flikken, ik had je in elkaar getrapt'. Ja, ze trapte hem jongen jezus keihard. In zijn rug. Echt helemaal zo. Tak! Tak! Bas deed niets terug, gelukkig. Dus hij heeft daar melding van gemaakt.
Mark: Dat mag niet.
Cees: Nee, zeker niet. Maar die meid is gek joh, ik snap dat niet. Ik wilde vol gaan op Stefanie. Toen heeft Ivan mij een heel verhaal verteld en op basis daarvan heb ik er één gedaan. Zij geeft mij er twee. En vervolgens komt ze niet eens op de bank. Ik heb er zo'n spijt van. Als ik vol was gegaan had ik zelf niet eens op de bank gezeten en Ivan zelf ook niet. Dus daardoor, had ie bijna zijn eigen graf gegraven.
Mark: Ik heb ook een keer zoiets gehad met stemmen.
Cees: Ik had gezegd, dit meisje hoort hier niet. Ze heeft professionele hulp nodig. Wij zijn geen opvangcentrum, want daar kwam het op neer he. Ze kan nergens heen, het is gevaarlijk voor haar buiten de poort, een heel verhaal.
Mark: Gevaarlijk? Waarom gevaarlijk? Ik snap dat niet.
Cees: Omdat ze bedreigd wordt door haar ex? Weet ik veel hoe dat allemaal zit. Ik had het nooit moeten doen. En als zij de volgende niet is, dan vreet ik mijn schoen op. Dit kan toch niet? Ik vraag haar vanochtend om hulp, of ze even de keuken kan doen. Nee want ze had de koeien al gedaan dus ze was moe. Een jonge meid, flikker toch op. Ze doet geen f*ck man, een beetje zuipen. Wat doet ze verder dan? Ik ben echt gek.
Mark: Nee, het tatoeëren loopt ook niet.
Cees: En we vinden het allemaal maar goed. Gisteren werd Gabriëlle witheet op haar. Had je dat nog gezien? De boodschappen werden binnen gebracht en wie duikt er weer bovenop? Miep.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.