Bas heeft geen schijn van kans ~ Utopia Gekte

8/29/2015

Bas heeft geen schijn van kans

''Wil je tongen?''

Om kwart over twee zien we Nicole met het kalkoentje knuffelen en rondlopen. Wim is ondertussen Mark en Gina gaan helpen in de horeca keuken. En is nu samen met Gina aardappels tot friet aan het snijden. Rob is ook druk aan het werk. Hem zien we al een aantal dagen grasmaaien, en ook vandaag gaat hij hier weer mee aan de slag. Om kwart voor drie komt boks trainer Fitz samen met de andere boksers weer het Utopia terrein op. Voordat Ivan de loods in gaat om te trainen vraagt hij nog even aan Nicole of ze wil tongen. Nicole reageert positief en dus volgt er een tongzoen. Cees is ook weer helemaal vrolijk want het eindresultaat van zijn ansichtkaarten is binnen. Cees is helemaal tevreden. De kaarten hebben een mooie glans en ook de tekst op de achterkant klopt. Gabriëlle is ook blij met haar eigen ansichtkaart en mag er gelijk één zelf houden.

Om tien over drie zien we dat de bokstraining weer van start is gegaan en dat betekent dat we alleen nog maar boks les te zien krijgen op alle vier de streams. Naomi deed alle keren mee, maar dit keer niet. Ze moet toe kijken vanaf de kant maar ook daar kan ze van leren. Goed observeren wat de anderen doen. Tijdens de les knoopt Naomi daarom maar een gesprekje aan met trainer Fitz. ''Heeft Bas een beetje kans?'', vraagt ze nieuwsgierig. Fitz antwoord heel eerlijk. ''Om eerlijk te zijn, geen schijn''. Fitz gaat dat zo ook nog even duidelijk maken aan Bas en Ivan. Ivan is fysiek namelijk een heel stuk sterker, en lichamelijk is hij ook een stuk zwaarder. Als Bas 20 kilo zwaarder was had hij misschien een kans gehad. Maar ze moeten ook gewoon meer trainen. Bas heeft hiervoor alleen nog maar tegen de boks zak staan boksen. Dat is heel iets anders volgens Fitz. Ivan heeft meer ervaring. Die heeft wel al wedstrijden gedaan.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.