Bas blijft in 2016 als hij dit jaar wint. ~ Utopia Gekte

8/24/2015

Bas blijft in 2016 als hij dit jaar wint.

Utopianen weten alles al?

Door een uitspraak van Bas weten we bijna zeker dat de bewoners al op de hoogte zijn van de verlenging voor Utopia. ''Als ik dit jaar win ga ik door'', liet hij namelijk weten, verwijzend naar de titel Utopiaan van het jaar. Bjorn zijn reactie is dat Bas weg moet gaan voordat mensen zich aan hem gaan storen. ''Dan had je de eerste week al weg moeten gaan'', laat Bas vervolgens weten.

Interessant! Het is niet de eerste keer dat de Utopianen praten over nog een jaar Utopia. De laatste weken krijgen we met enige regelmaat hints van de bewoners. Officieel via de livestreams zijn ze nog niet op de hoogte gebracht door 'de stem', maar dat schijnt vandaag nog te gebeuren. En als het niet vandaag is dan is het wel morgen of overmorgen. Ze kunnen moeilijk nog een hele tijd volhouden dat ze van niks weten.

Tussen het werken door is iedereen ook nog steeds bezig met het weerwolven spel. Ze zijn elkaar aan het uithoren over welke rol ze hebben. Gina en Mark kunnen het inmiddels weer goed met elkaar vinden tijdens het werken. Ze gaan helemaal op in het spel. ''We moeten niet teveel over weerwolven praten'', benadrukt Mark. ''Waarom niet? Omdat jij er één bent'', vraagt Gina zich af... Spannend hoor!

Enfin, de bewoners werken lekker door en Gabriëlle zingt af en toe wat mee met de muziek tijdens het vegen. Ze lijken voorlopig nog wel even zoet te zijn met opruimen en poetsen. Dat krijg je er van als je het niet elke dag even netjes maakt...
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.