Bas, Bjorn, Gaby, Ivan en Cees genomineerd. ~ Utopia Gekte

8/11/2015

Bas, Bjorn, Gaby, Ivan en Cees genomineerd.

Wie moet Utopia verlaten?

Na een bloedstollende aanloop was het aan het begin van de middag eindelijk zover: De Utopia nominaties van de maand augustus! Het gedetailleerde verslag van de nominaties is in dit liveblog terug te lezen. Het ging er soms hard aan toe, vooral nadat Bjorn zijn knaller bekend had gemaakt. Hij gaf Ivan de volle laag en dat haalde behoorlijk wat emoties en gevoelens omhoog bij Ivan. Ivan moest direct na Bjorn zijn stemmen bekend maken en met alle woede die zich opstapelde tijdens de speech van Bjorn knapte er blijkbaar iets bij Ivan. Op een woeste toon maakte hij zijn stemmen bekend, al noemt hij dat zelf niet veel later passie in plaats van agressie.

Uiteindelijk is duidelijk geworden dat er maar liefst vijf bewoners genomineerd zijn deze maand. Er zijn dan dus ook vijf bewoners die Utopia wellicht over een paar dagen moeten verlaten. Kort na de nominaties ontstaan er vanzelf verschillende gesprekjes verspreid over het terrein en in de loods.

Bjorn tegen Mark: ''Ik zei het nog in mijn speech. Die toon. Die agressie. Echt, je kan mijn één ding niet verwijten en dat is dat ik niet relativeer naar mezelf. Ik heb ook zijn goede punten benoemd en ook aangegeven dat dit iets is wat ik in mijn hoofd had. En dat drie stemmen niet betekent dat hij van mij weg moet. Ik kon het niet mooier benoemen en ik meen het ook echt. Hij hoeft voor mij niet weg, het gaat mij om het besef dat je hier met 14 anderen bent en niet in je eentje. Ik heb in ieder geval van mijn hart geen moordkuil gemaakt''.


Bas en Ivan krijgen ook nog een kleine confrontatie. Bas noemde Ivan een leugenaar nadat Ivan woest de publieksstem verscheurde kort na de nominaties. ''Deze mogen jullie lekker in je reet steken, motherfckers'', riep Ivan boos terwijl hij de publieksstem verscheurde. Nicole laat aan Ivan weten dat ze zijn speech mooi vond. ''Dankje. Maar die sneaky motherf*cker jongen'', zegt Ivan nogmaals kwaad over Bas die een meter verderop zit.  ''Je bent gewoon een rat jongen. Dat is wat jij bent. Hersenloze... Ik zeg niks'', gaat Ivan verder. ''Ach joh, zo heeft iedereen wel wat. Het is Utopia boeiend'', laat Bas nuchter weten. 

Bekijk video's van de stemming: 

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.