B&B gaste kan niet betalen, anders geen geld voor de bus ~ Utopia Gekte

8/29/2015

B&B gaste kan niet betalen, anders geen geld voor de bus

Een drukke ochtend

Omdat we pas laat uit bed kwamen hebben we nog een heleboel in te halen. We hebben net al geschreven over wat er de afgelopen nacht gebeurd is. En nu beginnen we bij het begin van de ochtend. Nadat Naomi de koeien heeft verzorgt is er namelijk nog veel meer gebeurd. De afgelopen nacht hebben er weer gasten in de B&B geslapen. Gina is daarom al vroeg op om een kijkje te nemen bij deze gasten. En om half negen is het tijd om een ontbijtje voor de gasten te regelen. Cees is op dat moment ook al weer druk bezig met yoghurt maken, en aangezien hij in de keuken staat komen er meteen weer allemaal frustraties omhoog. Zo laat hij weten dat nu hij de keuken niet meer doet, het meteen weer een zooitje is. Ook is er gedoe rondom de markt. Cees wilde tijdens de markt broodjes beenham maken in zijn party pannen. Maar dat mag blijkbaar niet. Hij staat nu ingedeeld bij de ingang en de muntjes. Cees heeft namelijk niet genoeg met Ivan overlegt. Hij heeft geen kraam aangevraagd en zomaar zelf iets georganiseerd.

Cees en Bas besluiten meteen in oplossingen te gaan denken. Cees zou alles voor kunnen bereiden zodat Bas de broodjes met beenham in Baas Beach kan verkopen. Na het bedenken van plannen is het voor Bas tijd om een kijkje te nemen bij Duck en Face. Deze twee mogen weer lekker rond zwemmen in de vijver. Ook de geitjes worden niet vergeten en krijgen aandacht van Bas. Cees is ook weer met andere dingen aan de slag gegaan. Zo maakt hij een foto van de B&B gasten, met de camera van Naomi. En daarna maakt hij ook nog foto's van andere dingen die hij ziet. Binnen in de loods nemen Gina en Rolf de spot met Roelie. Zo zou Gina een spraytan salon kunnen beginnen, en Rolf een tosti paradijs. Gelukkig worden er ook nog belangrijkere dingen gedaan. Even later zien we Rolf namelijk samen met Wim een tekening van Gaby inpakken, zodat het verstuurd kan worden.

Helaas kan de sfeer deze ochtend niet alleen maar positief zijn. Zodra een aantal bewoners bij de B&B gasten aan tafel zitten begint Mark te stoken tussen Rolf en Cees. Rolf zit namelijk met zijn rug naar Cees toe, en Mark kan het niet laten om daar een opmerking over te maken. Ook vraagt hij hardop of Cees niet nog opmerkingen had voor Rolf over de keuken. Dat de koelkast bijvoorbeeld niet schoongemaakt is. Gelukkig komt er om half elf bezoek door de poort voor Cees. Afleiding. De man schijnt iets te komen doen met koffie. Mark wil ondertussen af gaan rekenen met de B&B gasten, maar daar komt een probleem bij om de hoek kijken. Als de dame betaalt heeft ze namelijk geen geld meer voor de bus naar huis. Volgens Mark is dat gelukkig geen probleem, en hij gaat het met haar regelen. Rolf baalt ondertussen dat hij Cees er niet uit gestemd heeft toen hij de keuze had.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.