''Anders ga je lekker naar huis'' ~ Utopia Gekte

8/27/2015

''Anders ga je lekker naar huis''

Cees moppert er weer op los

De actie dag is volop gaande, en over het algemeen is het erg gezellig in de loods. De enige plek in de loods waar weer gedoe is is de loods keuken. Het vaste plekje van Cees waar hij altijd wel iets op te merken heeft. Benjamin en Cees hebben weer eens ruzie, helaas hebben we de reden even gemist, maar het lijkt om een paar plakjes ham te gaan. ''Anders ga je lekker naar huis. Als je het zo slecht hebt'', horen we Benjamin zeggen. Benjamin is er nu blijkbaar echt klaar mee. ''Nu ben je voor iedereen de sfeer aan het verpesten''. Volgens Benjamin is Cees de slachtofferrol aan het spelen en is zogenaamd iedereen tegen hem. Want volgens Cees wordt alles weer omgedraaid. Benjamin laat weten dat Cees vast slecht geslapen heeft, ''maar reageer het niet op mij af''. Als de rust weer weder lijkt te keren komt ook Bas de keuken in. Hij is de volgende persoon die het geklaag van Cees aan mag horen. Maar ondanks het gemopper van Cees wijst Benjamin hem er op dat nu wel alles schoon is in de keuken.

Ivan is ondertussen met belangrijkere zaken bezig. Rondbellen voor donaties. Ze zijn namelijk bezig met een actiedag voor het goede doel. Jammer om dan ruzie te gaan maken. Als Ivan klaar is met bellen en de keuken in loopt, probeert Cees ook nog even steun te vinden bij Ivan. Hij herhaalt nog maar eens een derde keer wat er net gebeurd is. Bas zou iets van zijn fooiengeld hebben gekocht als cadeau voor Cees. En nu zijn er door een ander persoon plakjes ham(?) uitgehaald. Ivan doet in eerste instantie alsof hij het niet hoort, waardoor Cees steeds zachter gaat praten en hij het verhaal niet af maakt. Toch laat Cees het er niet bij en probeert hij het een minuut later nog een keer. Hij laat weten net een discussie te hebben gehad met Benjamin. Benjamin heeft gezegd. als ... moet je maar naar huis gaan. ''Want hij werd moe van me''. Ivan krijgt het hele verhaal van Cees te horen. Cees voelt geen enkel begrip. Ook zou volgens Cees niemand begrijpen wat het centraal van gister met hem gedaan heeft. Als 13 mensen tegelijk hun frustraties over je uiten, dat is niet niks. ''Nee een grote bek kan je krijgen''.

Ivan gaat er nog steeds niet echt op in. Cees mompelt daarom maar in zichzelf verder. ''Loop ik met zo'n ding. Ik lijk wel gek''. Gelukkig is er ook nog goed nieuws vandaag. Naomi meld namelijk dat ze vanavond van tien tot elf uur een uurtje muziek in de loods hebben.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.