''Als je blijft, waag het niet om Ivan naar huis te sturen'' ~ Utopia Gekte

8/12/2015

''Als je blijft, waag het niet om Ivan naar huis te sturen''

Twijfelt Rolf tussen twee personen?

Deze middag is er nog het één en ander gebeurd. Nieuwkomers Rolf en Roelie hebben meerdere opdrachten gekregen om te vervullen. Zo hebben ze onder andere onkruid weg staan halen bij de rotonde. Shirtjes staan bedrukken in de werkschuur. En zijn ze net klaar met het helpen bij de koeien. Roelie en Rolf zijn ook al bezig geweest met contact leggen. Zo heeft Roelie onder andere bier gehaald voor haar mede bewoners, en is ze er later gezellig bij gaan zitten om mee te kletsen. Rolf heeft contact gezocht door middel van een potje pool met Bjorn. 

Tijdens het bedrukken van de shirtjes werd Rolf alvast aan de tand gevoeld. Stefanie vroeg hem namelijk naar het stemmen. Hoe precies weten we niet meer, maar Rolf liet in ieder geval weten dat er twee personen op zijn gedachte lijstje stonden. En beide personen zitten op de bank. ''En het is geen vrouw'', laat hij weten. Zou dat betekenen dat Gaby sowieso veilig is als Rolf mag blijven? En dat hij twijfelt tussen twee heren? Of zal hij er straks alsnog anders over denken. Stefanie laat namelijk weten dat ze alles heel anders laten zien dan hoe het werkelijk is. En Rolf weet dat ook. Zo is hij van mening dat ze laten zien wat je wil zien. Stefanie weet niet hoe ze haar buiten neerzetten. Maar volgens Rolf moet je dat ook niet willen weten.

Ook Roelie werd ondervraagt toen ze later op de avond bij een groepje bewoners ging zitten kletsen. Er werd haar gevraagd welke mannelijke bewoner ze het aantrekkelijkste vind. Maar daar gaf ze uiteindelijk geen antwoord op. Mark grapte te willen ruilen met iemand die op de bank zit. En Stefanie vroeg hem om dan te ruilen met Ivan. Nicole zei ook wel te willen ruilen met Ivan. En op deze manier wordt Roelie onbewust al beïnvloed in haar uiteindelijke keuze, als de bewoners er voor kiezen om haar er in te houden. Zo weet ze namelijk al dat meerdere bewoners Ivan niet weg willen hebben. Stefanie maakt het uiteindelijk nog even wat duidelijker. ''Als je blijft, waag het niet om Ivan naar huis te sturen''. Het dreigen is dus al weer begonnen. Eigen keuzes zijn er niet meer bij. Wie Roelie naar huis gaat sturen is nog niet bekend. Misschien is ze er ook nog wel helemaal niet mee bezig.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.