''Als ik wat terug krijg hé, wordt er iemand hier niet goed'' ~ Utopia Gekte

8/13/2015

''Als ik wat terug krijg hé, wordt er iemand hier niet goed''

'De obstakelrun op hakken, en bierpong

We gaan toch nog even terug naar gisteravond. Eerder op de avond is er namelijk nog veel meer gebeurd waar we niet over hebben geblogd. Nieuwkomers Roelie en Rolf hebben de hele dag al opdrachten moeten vervullen, maar om 21:22 stond ze nog één laatste taak te wachten. De obstakelrun doen op hakken. Voor Roelie lijkt dit natuurlijk een stuk makkelijker omdat zij een vrouw is en misschien dus wel bekend is met op hakken lopen. Maar voor Rolf is het een echte uitdaging. Vol goede moed gaan de twee er tegen aan. Waar Rolf redelijk snel van obstakel naar obstakel gaat, met de hakken aan, slaat Roelie hele stukken over. En op de obstakels die ze wel doet, moet ze geholpen worden door Rob en Ivan. Bij het ene obstakel wordt ze iets omhoog getild, en bij het andere obstakel loopt ze er gewoon omheen. Bij het obstakel waar je met twee touwen naar de overkant moet slingeren, krijgt Rolf ook een beetje hulp. Zodra hij aan het tweede touw hangt duwt Ivan hem verder naar de overkant. Uiteindelijk weten beide nieuwkomers de finish te bereiken, en zijn ze dus volledig ontgroend.

Na de obstakelrun hebben de bewoners zin in nog een feestje. Ze besluiten een tafel buiten achter de loods te zetten, met daarop vele glazen bier. Tijd voor een spelletje Bier pong. Ook Roelie en Rolf doen gezellig mee. Naomi is weer lekker luidruchtig aan het lachen de hele tijd, en geeft zelf nog even aan niet te snappen waarom ze nou zoveel moet lachen. Gina lust naar eigen zeggen geen bier, en doet dus niet mee. Zij is jury en kijkt toe. En zij is trouwens niet de enige die niet mee doet. Eigenlijk willen de bewoners die aan het bierpongen zijn, ook nog even muziek, maar dat schijnt niet te mogen. Benjamin denkt dat ze als reden hebben dat de bewoners dan nog sneller en meer achterover gieten.

En zoals we in ons andere blogje al schreven, was Gina later op de avond nog met hele andere dingen bezig. Samen met Bjorn zat ze achter de laptop en konden we een mail mee lezen die ze aan het typen was, bestemd voor de jongen waarmee ze gezoend heeft tijdens The Party. Of Gina de man nou mailt omdat ze echt met hem wil spreken is niet echt duidelijk. Ze is zich er namelijk maar al te bewust van dat ze iemand in het huis hier goed mee zou kunnen kwetsen. ''oh als ik wat terug krijg hé. Wordt er iemand hier niet goed'', lacht ze. Bjorn besluit om maar mee te lachen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.