''Als ik moet kiezen tussen Cees en Gaby, hou ik toch liever Cees er in'' ~ Utopia Gekte

8/15/2015

''Als ik moet kiezen tussen Cees en Gaby, hou ik toch liever Cees er in''

Gaat toch de meerderheid voor Rolf?

Bas en Bjorn waren zojuist samen in gesprek achter de loods. Bas geeft aan dat hij toch voor Rolf denkt te gaan stemmen, en Bjorn's voorkeur ging al meteen naar Rolf uit. Bjorn ziet hem wel meerwaarde hebben in het hele verhaal. Hij heeft frisse gedachten, en Bjorn denkt dat Rolf ook wel iemand is die samen kan werken. Bas weet niet of Rolf dat wel kan. Maar volgens Bjorn ligt dat er ook aan met wie je samenwerkt. ''En je weet het toch niet. Het kan zomaar dat mensen vier dagen een spelletje hebben gespeeld'', laat Bas weten.

''Wie denk jij dat er naar huis gaat?'', vraagt Bas nieuwsgierig. Bjorn zegt nog geen idee te hebben. Misschien Cees of Gaby. Bas denkt dat als hij voor Rolf kiest, dat dan Gaby naar huis gaat. ''Wordt wel spannend. Gaby is wel echt jouw maatje'', laat Bjorn weten. ''Ja, maar als ik moet kiezen tussen Cees en Gaby, hou ik toch liever Cees er in'', antwoord Bas. ''Die man is hier pas net. Ik vindt dat hij goed bezig is. Ik hoop dat mensen hem meer gaan begrijpen. Dat ze zien dat het niet alleen maar een harde man is, maar dat hij ook een klein hartje heeft en alleen maar het beste wil hier. En hij heeft een lekkere stem tegen alcohol'', aldus Bas. Bjorn is het er mee eens. ''Denk je dat jij naar huis gaat?'', vraagt Bjorn. ''Nee, niet deze keer'', reageert Bas. Hij weet dat het deze keer wel goed zit.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.