Liveblog: Wie moet Utopia verlaten? ~ Utopia Gekte

3/02/2015

Liveblog: Wie moet Utopia verlaten?

Patrick, Chris of Ivan?

Het is misschien nog een beetje te vroeg voor een liveblog van de Utopia eliminatie, maar gisteren waren de bewoners plotseling ook al eerder dan gepland met het bekendmaken van hun keuze.  Dus bij deze is het liveblog alvast geopend zodat we, tot de eliminatie begint, ook de laatste roddels en speculaties met je kunnen delen in dit bericht. Utopia Gekte is er klaar voor en jij waarschijnlijk ook. We hoeven alleen nog maar even vol spanning te wachten tot Tineke haar keus bekend gaat maken. Gaat ze Patrick, Ivan of Chris naar huis sturen? De verwachting is dat Tineke ons aan het einde van de middag het antwoord gaat geven, maar dit is niet zeker.

12:00. Tineke maakt een praatje met de genomineerden zodat ze beter kan kiezen wie naar huis moet. Video's van die gesprekken zijn onderaan dit bericht te vinden.  

12:20. Ook Colinda heeft een gesprek met Tineke gehad. Zij heeft drie stemmen op Patrick gezet en dat is vooral een persoonlijke kwestie. Ze liet Tineke weten dat ze haar 24 uur gaat aanvragen als ze Patrick niet naar stuurt. ''Maar dit moet je niet meewegen in je besluit''.  

13:45. Er lijkt maar geen einde te komen aan de gesprekken die Tineke voert met haar medebewoners. Ivan, Patrick, Colinda, Chris,  Giorgio, Nicole... Ze lijken allemaal aan de beurt te komen vandaag. Het gaat nu echt niet lang meer duren tot Tineke haar keus bekend maakt!

14:37. We zijn inmiddels bijna een uur verder en we moeten nog steeds even wachten... Kan jij de spanning nog aan? We hebben twee nieuwe video's toegevoegd aan dit bericht om het wachten iets gemakkelijker te maken. Patrick leest ondertussen rustig een boek in de woonkamer en lijkt weinig zenuwen te hebben. 

14:47. Bjorn is in gesprek met Tineke en zegt dat Patrick voor heel veel ellende en stress zorgt. ''Als hij weg is krijgen we weer rust. Zeker in een periode met geldtekort. Er komt niet echt iets uit bij iedereen en die negativiteit die er heerst werkt niet echt mee'', aldus Bjorn. Volgens Tineke zijn er ook mensen die 'Pro Patrick' zijn maar dat is er volgens Bjorn maar één.  

15:26. Iedereen moet een accuwissel doen en het duurt dus echt niet lang meer voordat Tineke haar keus bekend mag maken. 

15:45. Chris neemt de tijd om nog even rustig een potje te biljarten. :-) Patrick is nog steeds in alle rust zijn boek aan het lezen op de bank in de woonkamer. 

15:55. De toeter gaat, het is tijd! Iedereen moet naar de woonkamer komen en Tineke krijgt zo het woord. 

15:56. Het duurt even voordat iedereen klaar zit in de woonkamer. Laura wenst Tineke nog snel succes. 

15:57. Tineke wil dat de drie genomineerden bij elkaar gaan zitten zodat ze niet de hele tijd naar links en rechts hoeft te kijken. ''Dat is voor mij wat makkelijker weet je, anders schuif je constant heen en weer''.

15:58. Tineke: ''Vandaag drie genomineerden. Ivan, Patrick en Chris. Ik heb het er best moeilijk mee gehad. Chris, ik begin toch met jou. Ik zeg je heel eerlijk, ik heb jou ook nodig om mijn droom te verwezenlijken hier in Utopia. Je hebt weleens je buien met vrouwonvriendelijkheid maar daar kijk ik wel overheen. Eigenlijk zeg ik dus tegen jou dat jij veilig bent. Dan hebben we Ivan en Patrick. Ivan, ik heb je uitbarstingen gezien en het vrouwonvriendelijke. Ik heb je ook zien groeien en dat is toch heel fijn. Ik probeer jou mee te geven om je af en toe in te houden. Ik heb er een beetje pijn in mijn buik van. Patrick, je weet het zelf eigenlijk al een beetje. Je stemmingen. En aan dingen beginnen zonder het af te maken. Jullie zijn alle twee fantastische mannen en ik heb besloten om naar mijn Utopia te kijken. Patrick, jij gaat naar huis''.

16:02. Er valt een doodse stilte en Patrick loopt even naar buiten. ''Ik ga niet. Ik wil niet gaan. Nee'', aldus Patrick. Giorgio loopt met hem mee naar buiten. Patrick weet niet wat hij nu moet doen. ''Ik ben aan de grond genageld''. 

16:04. Patrick blijft gelukkig erg rustig en vertelt nog geen idee te hebben van waar hij heen gaat. Dit liveblog is nu gesloten en we komen zo bij je terug met een nieuw bericht van het verdere verloop. Bedankt voor je bezoek en hopelijk tot zo! :-) 

Patrick wil Utopia niet verlaten. Hoe dit verder afloopt lees je in dit bericht.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.