Liveblog: Wie moet Utopia verlaten? ~ Utopia Gekte

12/01/2014

Liveblog: Wie moet Utopia verlaten?

Charlotte, Isabella of Giorgio?

Het duurt niet lang meer voordat Naomi bekend gaat maken wie Utopia moet verlaten. Isabella, Charlotte of Giorgio loopt straks door de poort. In dit liveblog houden we bij welke keus Naomi gaat maken. De verwachting is dat ze haar keus rond 17:00 bekend zal maken.

15:32. Isabella is in tranen en praat met Nicoline. Ze hebben het over hoe fijn het buiten Utopia gaat zijn. ''Geen camera's meer die je de hele dag volgen'', aldus Nicoline.

15:35. Charlotte heeft medelijden met haar ouders omdat ze misschien in spanning naar Utopia zijn gereden. Ze praat met LauraB en Laura op bed in de slaapkamer.

15:38. Isabella is een brief aan het schrijven. Alleen Isabella en Charlotte worden op de stream getoond.

15:39. Giorgio komt opeens in beeld die snel van het koude kantoor naar de warme loods loopt. Hij ruimt wat kopjes op en vraagt hoe Feyenoord heeft gespeeld.

15:44. Isabella neemt alvast afscheid van LauraB. LauraB geeft aan Isabella echt te gaan missen.''Het is je geraden'', grapt Isabella. Giorgio loopt ondertussen naar Charlotte toe en aait haar over haar schouder. Hij is erg zenuwachtig nu en blijft dit ten alle tijde kut vinden.

15:56. Isabella praat nog steeds met LauraB in de slaapkamer. Ze krijgt complimenten van LauraB over hoe goed ze het heeft gedaan. Giorgio is inmiddels in gesprek met Nicoline. Als het goed is weten we over ongeveer een uur wie er moet vertrekken. Welke keus gaat Naomi maken?

16:02. Naomi geeft aan moe te zijn van de spanning. Giorgio en Isabella zijn - misschien wel voor de laatste keer - samen naar de koeien gelopen. Zodra er straks een video beschikbaar is van de eliminatie plaatsen wij die ook in dit bericht.

16:08. Isabella vraagt Giorgio om zijn best te doen om de koeien in Utopia te houden. Giorgio zegt dat het goed komt. Ze geven elkaar de ene na de andere kus. Ze vraagt Giorgio ook nog om Nicoline te helpen met het kerstdiner.

16:30. Naomi maakt zich op voor het spannendste Utopia TV moment van heel 2014. Tijd voor mascara! ''Jij doet een hoop mascara op die takken'', aldus Charlotte. Naomi moet lachen en pakt de wimperkruller er ook weer bij.

16:32. ''Naomi, zenderkamer'', aldus de stem die door de luidsprekers klinkt.

16:38. Mark denkt dat 'deze aflevering' één van de best bekeken afleveringen ooit zal worden. Laura is het met hem eens.

16:40. Het is tijd voor de accuwissel. Het zal dus niet heel lang meer duren voordat Naomi haar keus bekend maakt. Er komen ook veel signalen binnen dat de livestreams plat liggen. Dat klopt, wij hebben hier ook last van. Inmiddels lijkt alles weer normaal te functioneren.

16:47. Naomi praat met Charlotte in de slaapkamer en vraagt of ze zenuwachtig is. Charlotte wil het nu gewoon weten. ''Als het maar is gebeurd''. Volgens Naomi hangt er een dode sfeer, alsof het zondag is. ''Daarom vind ik zondag ook niet leuk. Echt een kut dag''.

16:51. Naomi zit ontspannen op bed in de slaapkamer. Charlotte en Laura houden haar gezelschap. Over een paar minuten weten we welke genomineerde moet vertrekken.

16:55. Isabella en Giorgio kroelen samen op bed en geven elkaar kusjes. Gaan we dit nog vaker zien op de streams of is dit de laatste keer?

17:00 Het is nu precies vijf uur 's middags. De groep komt zo bij elkaar in de woonkamer. Isabella en Giorgio zitten nog op bed. Charlotte vraagt een vuurtje aan Laura en gaat dus nog even snel een sigaret roken.

17:01. Terwijl Charlotte naar buiten loopt laat Naomi het luchtalarm af gaan. Tijd om bij elkaar te komen in de woonkamer! 

17:02. Isabella, Giorgio en Nicoline zitten samen op één bank in de woonkamer. Iedereen wenst elkaar succes. Charlotte komt terug de loods in lopen.

17:05. Naomi begint met de bekendmaking. ''Ik heb er echt zo lang over nagedacht en ik wist het uiteindelijk niet meer. Wees blij dat je niet in mijn schoenen staat. Een iemand wil ik alvast veilig stellen en dat is Giorgio. Jij mag blijven, ik heb een goede klik met je en je kan nog hartstikke veel doen.'' En toen viel de stream uit....

17:06 Isabella moet naar huis en Charlotte mag blijven omdat Naomi daar een goede klik mee heeft.

17:07. Isabella heeft haar spullen al gepakt en ze wil nog met iedereen een toast uitbrengen. ''Het is goed'.

17:10. Wij gaan verder met schrijven in dit bericht. Hier plaatsen we nog een video van de eliminatie zodra deze beschikbaar is.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.