Elzewieke moet Utopia verlaten. ~ Utopia Gekte

11/03/2014

Elzewieke moet Utopia verlaten.

Einde Utopia voor Miss Cupcake Elzewieke.


Iets eerder dan verwacht komt de groep bij elkaar en maakt Chris zijn keus bekend. Isabella is veilig, Chris wil graag dat zij verder gaat in Utopia. Colinda is de tweede die veilig is. De spanning loopt steeds hoger op en Chris gaat in sneltreinvaart door de genomineerden heen. Ook Wilco is veilig en mag dus in Utopia blijven. Dan blijven alleen Mark en Elzewieke nog over...

Chris maakt er een uitgebreid praatje van en vertelt hoeveel vertrouwen hij heeft in Mark en dat de financiƫn zo belangrijk zijn. Mark is veilig en Elzewieke moet Utopia verlaten. Haar cupcakes waren volgens Chris wel heerlijk dus daar ligt het niet aan.

Elzewieke is emotioneel door het slechte nieuws, maar ze zag het zelf ook al wel aankomen. Ze heeft niet uit Utopia kunnen halen wat ze er uit had moeten halen. Wel is ze blij dat ze dit avontuur heeft mogen meemaken. Elzewieke krijgt knuffels en kussen van iedereen en zal zo haar kist inpakken. Daarna loopt ze door de poort en heeft ze Utopia verlaten.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.