Ruud moet Utopia verlaten. ~ Utopia Gekte

10/06/2014

Ruud moet Utopia verlaten.

Elzewieke stuurt Ruud naar huis.

De spanning loopt weer eens hoog op in Utopia. Elzewieke maakt binnen niet al te lange tijd haar keus bekend. Wie stuurt ze weg? De woonkamer is vol en Elzewieke maakt haar keus bekend.
Elzewieke geeft aan veel te hebben nagedacht en haar keus heeft gebaseerd op haar eigen Utopia. LauraB gaat sowieso niet naar huis. Elzewieke is van mening dat het groepsproces ook heel erg belangrijk is. Dat moet volgens haar centraal zijn. Nicoline is dus ook veilig! Zakelijkheid, dat is wat Elzewieke mist. Dat heeft ze wel nodig in haar Utopia. Mark is ook veilig!  Elzewieke heeft gezien dat Colinda het heel erg zwaar heeft gehad de laatste tijd. Ze twijfelt of ze wel wil blijven en daar heeft ze mee gespeelt. Ruud is een leuke gozer, maar de manier waarop hij zich gedraagt zoals niet hard willen werken vind ze niet passen in haar Utopia. Dus, wie mag blijven? Na veel wikken en wegen heeft ze besloten om Ruud naar huis te sturen.

Vanessa is pislink en rent boos naar buiten. Ze gooit een fles in de verte. Billy vraagt meteen haar 24 uur aan. Ruud accepteert zijn lot en gaat meteen naar de slaapkamer om zijn spullen te pakken. Billy laat geen tranen zien, ze voelt zich goed. Ze geeft aan morgen haar spullen te pakken en ook naar huis te gaan. ''Dit is het einde van Utopia voor mij'', aldus het liefje van Ruud. Billy klaagt alles bij elkaar maar Ruud blijft ontspannen en relaxt. 

Vanessa is in tranen maar zit wel weer rustig binnen. Ze rende woest naar buiten toe meteen na de bekendmaking en toen ging de stream weer naar andere bewoners. De groep loopt nu al richting de poort om afscheid te nemen van Ruud. 

Ruud geeft iedereen snel een knuffel en loopt dan met onder andere Giorgio en Billy naar de poort. Billy zegt dat Ruud haar moeder moet bellen en dat ze morgen ook weg gaat. ''Als miss cupcake en mevrouw paranormaal de norm zijn dan wil ik hier niet meer zijn.''

Ruud is inmiddels al vertrokken. Vanessa ligt troosteloos op bed en Billy blijft vrolijk roepen dat ze morgen naar huis gaat. Praat mee over deze gebeurtenis in de Utopia Gekte Facebook groep.

 

4 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.