Billy heeft Utopia vrijwillig verlaten. ~ Utopia Gekte

10/07/2014

Billy heeft Utopia vrijwillig verlaten.

Einde Utopia voor Billy.

De 24 uur van Billy (Marjet) Bakker zitten er bijna op en ze verlaat nu vrijwillig Utopia. De reden van vertrek is natuurlijk de eliminatie van Ruud. Rond kwart voor vijf roept ze de hele groep bij elkaar.

Billy: ''Nou jongens, ik had niet verwacht dat ik uit mezelf weg zou gaan. Dat doet me ook best veel verdriet. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin gehad. Een fantastische tijd. Wat dat betreft is het nu een beetje te luxe. Ik hoop dat jullie het allemaal tot 31 december mogen volhouden. Charlotte, ik wacht op je met alle toeters en bellen. Giorgio, ga door, je bent top bezig. Je bent een fantastische vent en je doet alles goed.''

Billy vertelt over iedereen een kort verhaaltje en ze zegt dat Ruud niet de reden is waarom ze vertrekt. Op de helft van haar speech krijgt ze tranen in haar ogen. Billy wil weer overal positief in zijn en ze heeft veel zin om samen met Ruud aan een mooie toekomst te bouwen. ''Het is echt genoeg en ik wil jullie onwijs bedanken voor de fantastisch tijd'', aldus Billy. Ze geeft alle bewoners een dikke knuffel en laat twee schilderijen achter voor Joey. Ze kan elk moment de poort door lopen en dan is ze echt weg.

Een spraakmakende verschijning.

Billy is misschien wel de meest spraakmakende Utopiaan aller tijden. Er is geen andere bewoner van Utopia waar zo ontzettend veel over geschreven is. De ophef begon al in het vroege begin van Utopia. Op 4 januari 2014 kuste ze ex-Utopiaan Paul onder de primitieve douche en die beelden gingen het hele land door via verschillende media. Onder andere de Telegraaf linkte door naar het desbetreffende bericht op Utopia Gekte en is daardoor dan ook het meest gelezen bericht ooit. Dit gaat waarschijnlijk nooit overtroffen worden want het bericht is inmiddels 418.133 keer gelezen!

Al vanaf het begin kiest Billy de duurzame weg in Utopia en daar heeft ze zich ook redelijk goed aan gehouden gedurende de hele periode. Al hebben we haar nooit echt zelf brood zien bakken. Misschien komt het door de kus met Paul, maar haar excentrieke en bijzondere karakter hebben er ook vast aan meegewerkt: Billy is vanaf het begin al 'de meest gehate' bewoner van Utopia. Vooral de koeien-gate heeft niet in haar voordeel gewerkt. Ze werd daar dan ook goed op aangesproken door Boer Klaver. Aan de andere kant heeft Billy ook meer fans dan je zou verwachten, veel lezers vinden drama op Utopia Gekte nou eenmaal heerlijk.

Ook staat Billy bekend om haar vreemde gedrag, de hysterische buien die ze kan hebben en de jaloerse trekjes die ze vertoont. Zo heeft ze onder andere luzerne gerookt met Charlotte, heel wat afgebatst met Ruud, vertelt ze veel persoonlijke dingen zoals dat ze al drie keer zwanger is geweest en was ze regelmatig op oorlogspad. Vooral met Ruud had ze erg vaak ruzie, daar zullen we maar niet meer over beginnen.

Buiten de honderden opmerkelijke nieuwsberichten om die we sinds december 2013 hebben getikt heeft ze natuurlijk ook best wat positieve dingen bereikt in Utopia. Haar gedrag is niet alleen stabieler geworden, ook heeft ze heel wat kunst verkocht. Ze is ten huwelijk gevraagd, heeft de man van haar leven ontmoet en ze gaat vast en zeker een bijzondere toekomst tegemoet. Als er één Utopiaan is die we nog weleens terug zullen zien op televisie dan is het Billy wel. Met of zonder slurf in de poes, Billy komt er wel!

Billy, bedankt voor de negen dramatische, bizarre, opmerkelijke, fantastisch vermakende maanden. Wij wensen jou veel succes in je verdere acteer carrière en hopen maar dat er nog genoeg te schrijven valt zonder jou en Ruud in Utopia. Dat je je nog maar vaak zonder camera's uit elkaar laat trekken!

Nieuwe Utopianen.

Enfin, nu is het wachten op drie nieuwe bewoners, het liefst allemaal tegelijk. De wens van de Utopia Gekte redactie (al beslis ik dit nu even in mijn uppie) is als volgt:

1. Een onwijs knappe blonde vent met felblauwe ogen en een niet te overdreven sixpack die zich elke dag in het zweet werkt, bij voorkeur shirtloos.
2. Een lieve, intelligente en sportieve lesbische of biseksuele dame voor Laura. Dan kan Laura verliefd worden op haar en Charlotte kan wellicht voor de bovenstaande knappe man gaan.
3. Iemand met een IQ van 150, maar die zich totaal niet bezig gaat houden met geld. Man of vrouw maakt niet uit, als hij/zij maar een goede 'partner' voor Nicoline zal zijn op het gebied van duurzaamheid en er voor zorgt dat Nicoline een goede reden heeft om in Utopia te blijven. Utopia kan nog best een Utopia worden.

Wat voor een bewoner zou jij graag binnen willen zien komen? Je mag het uiteraard met ons eens zijn en de bovenstaande drie opties kiezen, echter zien we ook graag jouw ideeën verschijnen in de reacties!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.