Unaniem gekozen voor Ivan. ~ Utopia Gekte

6/15/2014

Unaniem gekozen voor Ivan.

Einde Utopia voor Marceline.

De stemming is weer achter de rug. Ivan mag in Utopia blijven en Marceline moet na vier dagen weer terug naar huis. Voor het eerst zijn alle bewoners het unaniem met elkaar eens. Niemand heeft ervoor gekozen om Marceline in Utopia te houden. Niet omdat ze niet dol op haar goedlachse en kleurrijke karakter zijn maar omdat ze Ivan de kans willen geven om zichzelf te bewijzen. Ivan heeft nog geen concreet plan maar hij wil in ieder geval een voorbeeld zijn voor jongeren die problemen hebben. Hij wil laten zien dat je kan leren van je fouten en positief kan veranderen.

Marceline moet haar spullen weer pakken en vertrekken. Voor Ivan breekt een spannende tijd aan, hij zit in ieder geval de komende maand in Utopia. Of hij net als Marije niks waar gaat maken van zijn beloftes zullen we nog moeten afwachten. Alles van de pitch tot aan de stemming is terug te lezen in ons liveblog.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.