Emil verlaat Utopia definitief. ~ Utopia Gekte

6/09/2014

Emil verlaat Utopia definitief.

Emil kijkt niet zo vrolijk.


Om 19:30 komt Emil met een lang gezicht de poort binnen lopen. Het feestje op het terrein is in volle gang. Als Emil de bewoners ziet komt hij met een klein lachje aanlopen. Laura is er om hem als eerste op te vangen. Emil stelt voor om even met zijn allen naar binnen te gaan. De muziek gaat meteen uit. Charlotte schreeuwt dat iedereen op de bank moet gaan zitten.

''Ik ben naar huis geweest en heb Lydia gezien. Ik heb haar gelukkig in de ogen kunnen aankijken en wat ik zag was niet goed. Ik ben een klein beetje geschrokken van hoe zwaar ze het eigenlijk had. Zoals sommigen al weten heeft ze last van iets dat derealisatie heet. Daardoor zit je nooit lekker in je vel en voel je je soms alleen. Ook neem je dingen niet goed waar. Dit heeft ze vaker gehad en toen ging het na een paar weken wel over. Ik heb altijd gezegd dat als er iets is en ze me nodig heeft dat ze het dan moet zeggen. Dat moment is gister gekomen. Ik heb met haar gepraat en ze zag er niet gelukkig uit. Er wordt zelfs gesproken over een eventuele opname. Dat wil ik heel graag voorkomen.'' Emil slaakt een zucht en houdt met moeite zijn tranen in bedwang. Hij krijgt steun van de groep en vervolgt zijn verhaal. ''Jongens, dit is het einde van mij in Utopia. Ik kies voor de liefde.''

Hij krijgt een applaus van de groep en er volgen vele tranen en knuffels.

Alle bewoners lopen mee met Emil naar de poort. Hij geeft iedereen een laatste knuffel en advies. ''Pas goed op ze hé?''Dan is het tijd voor de groepsfoto die altijd wordt gemaakt zodra iemand uit Utopia vertrekt. ''Hey jongens, drink er vanavond eentje op mij. Bouw er een leuk feestje van.''1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.