Dennis moet Utopia verlaten. ~ Utopia Gekte

6/16/2014

Dennis moet Utopia verlaten.

Ivan laat Ruud en Marije blijven.

Na een lange dag heeft Ivan besloten om Dennis naar huis te sturen. Hij moet zijn spullen pakken en per direct Utopia verlaten. Zijn reactie op het nieuws is sportief. Hij geeft aan veel mensen te hebben die thuis op hem wachten en hij heeft mooie dingen meegemaakt. Isabella valt al snel huilend in de armen van Dennis.

Ruud kreeg als eerste te horen dat hij veilig zat. ''De keus voor mij was niet echt makkelijk. Ik heb gekeken naar waar voor mijn idee euuhh... fucked up.. Ik zal gewoon met de deur in huis vallen. Degene die ik er in laat is iemand waar ik heel goed mee kan opschieten en dat is Ruud.''

Tussen Marije en Dennis had hij meer twijfels. Toch krijgt Marije weer het voordeel van de twijfel en dus een nieuwe kans om haar plannen waar te maken en te laten zien waar ze voor staat.

Lees alles terug in ons liveblog.

 

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.