Robin moet Utopia verlaten. ~ Utopia Gekte

5/19/2014

Robin moet Utopia verlaten.

Marije heeft Robin naar huis gestuurd.

Gisteren kreeg Marije te horen dat ze zeker is van haar plek in Utopia. Met een ruime minderheid van de stemmen moest Marcel het Utopia terrein na vier dagen weer verlaten. Dat betekent dat ze voor de moeilijke keus staat om één genomineerde naar huis te sturen. Door het positieve stemsysteem van Nicoline zijn er vier genomineerden: Robin, Joey, Billy en Ron. Na lang wikken en wegen heeft Marije besloten om Robin naar huis te sturen. Ze kon het moeilijk verwoorden en was zeer emotioneel tijdens haar onderbouwing.Ze had vooroordelen over Billy maar ze heeft haar inmiddels in haar hart gesloten en kan haar niet naar huis sturen. Ron zat volgens Marije onterecht op de schopstoel en hij werd als eerste uit zijn lijden verlost. De keuze tussen Robin en Joey was voor Marije het moeilijkst.

Ron heeft eerder vandaag nog hard zijn best gedaan om Marije in te palmen. Billy en Robin gaven aan dat niet te willen doen, al heeft Robin later wel nog een lang gesprek gehad met Marije. Joey is opvallend stil gebleven sinds zijn nominatie en heeft weinig laten merken van de zenuwen.

Robin neemt emotioneel afscheid van de groep en pakt haar kist in. Ze heeft er desondanks wel vrede mee en is blij dat ze haar dochtertje Romy, haar vrienden en haar familie straks weer kan zien. Ze bedankt en knuffelt iedereen. ''Mijn lieve kindje, ik kom weer naar je toe.'' Zegt ze in de slaapkamer kort nadat ze uitgebreid en in tranen met Laura heeft geknuffeld. De hele groep is in rep en roer, het komt hard aan voor iedereen. Zelfs Rienk heeft het er moeilijk mee. De hele eliminatie is van het begin tot het eind terug te lezen in ons liveblog. 5 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.