Definitief: Marcel uit Utopia. ~ Utopia Gekte

5/18/2014

Definitief: Marcel uit Utopia.

Marcel moet Utopia per direct verlaten.

Het was een spannende strijd en het heeft veel emoties losgemaakt gedurende de dag. Zojuist is bekend geworden dat Marcel Utopia moet verlaten. Alles van de pitch tot de stemming is terug te lezen in ons liveblog over de eliminatie.

Marije mag dus definitief blijven. De bewoners hebben veel gelachen met Marcel en vinden het een fijne gozer maar ze hebben meer aan Marije in Utopia. Veel bewoners denken dat Marije een positieve invloed kan uitoefenen op de voedingspatronen die ze nu hebben. Ook wil ze geld genereren in Utopia door voedingsadvies te geven. Marcel heeft in totaal vier stemmen gekregen, Marije elf stemmen. Vanessa haalt ze op en gaat Marcel het slechte nieuws vertellen. Hij moet zijn kist inpakken en het terrein verlaten. Laura en Vanessa zijn erg boos door het vertrek van Marcel. Ze wilden hem in Utopia houden. Vanessa gaat voortaan niet meer de troep van anderen opruimen.

Marije moet morgen één van de vier genomineerden naar huis sturen: Joey, Ron, Robin of Billy. Marcel rookt ondertussen nog rustig een sigaretje en drinkt nog even relaxt een wijntje voordat hij de poort uit loopt. Of twee wijntjes...


3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.