Mike moet Utopia verlaten. ~ Utopia Gekte

4/20/2014

Mike moet Utopia verlaten.

Dennis nieuwe vaste bewoner Utopia.

Zojuist is duidelijk geworden dat Dennis met een ruime meerderheid in Utopia mag blijven. De hele stemming is terug te lezen in ons liveblog.

Dennis is recht voor zijn raap en dat kunnen veel bewoners waarderen ondanks dat het irritaties opwerkt. Ze denken uiteindelijk meer aan Dennis te hebben dan aan Mike, ook omdat zijn plannen beter zijn. Mike is een rustige, eerlijke gozer maar kan waarschijnlijk niet zoveel toevoegen als Dennis. Vanessa is van mening dat Dennis een boerenlul is en hij moet eerst maar eens bewijzen dat hij anders is. Ook moet hij van haar eerst zelf geld verdienen voordat hij een investering vraagt.

Billy mocht het nieuws vertellen. ''Ik wil jullie allebei onwijs bedanken voor jullie inzet en gesprekken, daar wil ik een applausje voor. De keuze was echt niet makkelijk. De meningen waren verdeeld maar we zijn toe aan iets dat ons wat pit geeft. Wat ons betreft kwam Dennis met een goed plan en duidelijk verhaal binnen. Dennis we hebben jou gekozen. Mike we willen jou ontzettend bedanken.''

Mike wil iedereen bedanken. Hij heeft in die vier dagen veel over zichzelf geleerd. Vandaag heeft hij dingen opgeschreven waar hij de rest van zijn leven iets aan heeft. Dit is een keerpunt voor hem en dat was ook nodig. Hij denkt dat ze samen een supertof jaar neer hadden kunnen zetten en wenst iedereen al het geluk. Hij grapt dat hij straks naar Paaspop toegaat en iedereen moet lachen. 

Dennis moet morgen één van de genomineerden naar huis sturen. (Ruud, Andrea of Robin.) Dennis geeft nog aan dat hij blij is dat ze niet voor de makkelijke manier hebben gekozen door hem erin te houden. Vanessa wil daar graag iets op zeggen, ze wil weten waarom hij dan de moeilijke weg is. Dennis geeft aan dat hij niet de moeilijke weg is maar de minder makkelijke weg. Vanessa tikt hem erin en zegt dat hij het misschien wel heel moeilijk gaat krijgen. De spanning tussen die twee zal waarschijnlijk nog hoog oplopen de komende maanden. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.