Andrea moet Utopia verlaten. ~ Utopia Gekte

4/21/2014

Andrea moet Utopia verlaten.

Spullen pakken en wegwezen.

Andrea moet Utopia verlaten. Dennis heeft haar zojuist naar huis gestuurd. Op dit moment pakt ze koeltjes haar spullen en is ze tussendoor aan het zingen. Lees hier alles terug in ons liveblog.

Dennis: ''Jullie zijn allemaal stuk voor stuk geweldige mensen. Toen ik hier kwam dacht ik dit zijn allemaal ego's maar ik wilde de mensen achter jullie kennen. Jullie weten hoe moeilijk het is om hier te staan. Ik heb een paar fantastische dagen gehad. Mijn keuze is weloverwogen en ik sta er volledig achter. Degene die naar huis gaat zal mij hopelijk acteraf dankbaar zijn. Er zijn drie genomineerden, Dat hebben jullie gedaan. Het wordt alleen maar moeilijker en moeilijker. Ruud, jij blijft.''

''Nu komt het meest moeilijke van allemaal. Ik ga mensen verdriet doen en dat doet mij verschrikkelijk zeer. Mijn keus is gebaseerd op dat ik denk dat misschien degene die ik naar huis stuur zal zich uiteindelijk beter voelen en denken dat het zo goed is. Jullie twee blijven over.''

Dennis hoopt dat niemand hem zal aanvallen op zijn keus. Dennis wil iemand nog zien ontpoppen en Robin mag blijven. ''Andrea ik doe jou verschrikkelijk pijn hiermee maar jij bent de allersterkste.''

Het is verschrikkelijk moeilijk voor Dennis. ''De helft zal boos op me zijn en de andere helft niet. Ik wil absoluut niet dat we elkaar vergeten, als ik er volgende maand uitga wil ik je opzoeken als dat mag.''

Andrea loopt al snel naar de slaapkamer om haar kist in te pakken. ''Ik wist het, ik wist het'' zegt Andrea. Isabella staat huilend bij Andrea. Ze wil even met rust worden gelaten. ''Laat me maar met rust, je hebt alleen maar over me gelult. Sodemieter op.'' zegt Andrea tegen Rienk als hij ook komt.

Joey en Isabella tillen haar kist naar de poort en Andrea neemt afscheid van iedereen. Het vertrek is zeer emotioneel voor veel bewoners. Terwijl ze 'put the oil in the lamp' zingen loopt Andrea de poort uit.5 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.