Download de nieuwe Utopia Gekte app. ~ Utopia Gekte

11/14/2015

Download de nieuwe Utopia Gekte app.

UG op je smartphone.

Sinds enkele minuten staat de nieuwe enige echte Utopia Gekte applicatie in de Google Play Store én in de App store! De Utopia Gekte app is onderdeel van de website http://www.utopiagekte.nl en het is dus eigenlijk gewoon deze website in de vorm van een app. Op deze manier kan je de website veel makkelijker bereiken op je smartphone zonder gedoe met browsers.

Download Utopia gekte in de App store voor IOS of Play Store voor Android

Ik kijk elke dag weer vol verbazing naar hoeveel Utopia volgers dagelijks deze website checken om op de hoogte te blijven rondom de gebeurtenissen van de livestreams. In december 2013 was ik heel klein begonnen als een simpel blogje omdat Utopia mij een zeer boeiend onderwerp leek om over te schrijven. Die gedachte blijkt te kloppen en inmiddels is Utopia Gekte veel meer dan een blog alleen. We zijn niet alleen de grootste en meest bezochte Utopia fansite van Nederland maar hebben bijvoorbeeld ook de grootste Utopia Fans Facebook groep. Daar zitten meer dan 15.000(!) Utopia fans die alles weten over het wel en wee van de bewoners. We hebben al bijna 7000 nieuwsberichten geschreven in nog geen 2 jaar tijd. En nu hebben we dus ook een nieuwe officiële app! Hopelijk kunnen wij jou op deze manier nog beter elke dag het laatste Utopia nieuws voorschotelen, bijvoorbeeld door bij groot nieuws een push notificatie te sturen.

Heel erg bedankt voor je trouwe bezoeken aan Utopia Gekte en  hopelijk download je de app snel. Pak je smartphone/tablet en zoek naar ''Utopia Gekte'' in de Play of App Store.

Update 09:44 25-2-2014: In de eerste nacht is de (Gratis!) applicatie al meer dan 600 keer gedownload.

Update 16:38 25-2-2014: In nog geen 24 uur is de app al meer dan 1000 keer gedownload! Wow!

Update 21:58 9-11-2015: De nieuwe Utopia Gekte app staat in de Play Store. Gaan we de 1000 download weer halen?

Update 14-11-215 10:21. De Android app is bijna 1000 keer gedownload. De IOS versie staat sinds enkele uren in de App store.
10 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.