Andrea's kruiden afgepakt? ~ Utopia Gekte

3/04/2014

Andrea's kruiden afgepakt?

Andrea in tranen, Nicoline pakt kruiden af.

Het lijkt erop dat het nationale-pest-Andrea-dag is. Iedereen is vandaag tegen haar op Jimmy na. Na een forse discussie tussen Nicoline en Rienk tegen Andrea loopt ze huilend het bos in. Nicoline, Rienk en Isabella beschuldigen Andrea ervan dat ze de verkeerde zaadjes plant en ze had niet aan de aardbeienplantjes mogen zitten. Tijdens de bio-markt hebben Rienk en Nicoline met een boer aardbeienplantjes gezaaid maar volgens Andrea was dat niet goed gedaan.

Nicoline loopt naar de woonkamer en rommelt in haar kist. Ze legt de zaadjes van Andrea die ze heeft afgepakt apart en pakt haar kist met haar eigen zaadjes. ''Oh dit vind ik zo kinderachtig van mezelf'' zegt Nicoline terwijl ze met haar eigen zadenkist weg loopt.

Jimmy loopt naar Andrea toe en praat over wat er precies is gebeurd. Andrea blijft snikken wat Jimmy ook zegt. ''Ik wil geen mensen meer, echt niet, ik wil geen mensen meer ik krijg alleen maar verdriet. Iedereen is maar boos, iedereen is maar kwaad. Laat me gewoon met rust.''

Niet veel later komt Charlotte ook naar Andrea. Ze geeft haar groot gelijk. Nicoline had de zaadjes van Andrea niet mogen afpakken. ''Jij bent hier al veel langer mee bezig, we lossen het op, komt goed.''

Binnen in de loods krijgt Andrea een knuffel van Ruud en hij vraagt wat er aan de hand is. ''Ik mag van Rienk niks meer doen en krijg een grote bek van hem, ik doe het niet goed en ik ben arrogant. Alles wordt uit mijn handen gepakt en daar word ik gewoon heel verdrietig van.''

''Pak gewoon je eigen stukje, dat gaan we regelen'' zegt Ruud.

''Wat een kut, wat een kut, waardeloos'' reageert Paul als hij het verhaal van Andrea ook hoort.

Maar..... Het zijn de zaadjes van Nicoline die Andrea gebruikt. Nicoline heeft ze zelf meegenomen naar Utopia. Andrea zegt tegen Jimmy dat de doperwten niet van haar zijn, de rest wel.

Het lijkt erop dat Nicoline en Rienk de grond opeisen sinds ze er een paar dagen mee bezig zijn terwijl Andrea al vanaf het begin regelmatig de grond aan het bewerken was.

96 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.