Ruud ''verlaat'' Utopia ~ Utopia Gekte

2/12/2014

Ruud ''verlaat'' Utopia

Rond half 1 deze nacht was Ruud weer in de stal te vinden, hij heeft zijn kist bij en is druk in de weer met het verslepen van hooibalen. Het lijkt er op dat Ruud aan een nieuwe grap bezig is, en niets blijkt minder waar. zodra hij 3 hooibalen op elkaar gestapeld heeft voor het kippenhok klimt hij omhoog naar de ruimte daar boven, hij neemt een oranje zeil mee, die hij vervolgens vast schroeft aan wat balken, als dit gebeurd is klimt hij weer naar beneden om zijn kist te pakken deze tilt hij mee naar de verhoging boven het kippenhok en verstopt hem achter het oranje zeil. Ook gooit hij een stuk hooibaal naar boven maar wat hij hiermee doet is onduidelijk aangezien hij dit ook achter het oranje zeil verstopt. Als dit gebeurd is klimt hij weer naar beneden, Hier begint hij aan een brief.

''lieve vrienden

Het spijt me,
zoals jullie misschien merken ben ik weg.
Ik heb Utopia verlaten, het ging al een tijd niet goed met me.
Ik verlangde te erg naar huis.
Ik had de keuze om met jullie afscheid te nemen, maar dat vond ik te zwaar.
Ik had de keuze om vannacht te vertrekken,
Het spijt me. Hou van jullie

kusjes Ruud''

Als hij klaar is met de brief vouwt hij deze op en stopt hem in zijn binnenzak. Hij loopt terug naar de loods en haalt een emmer en toilet papier, want hoe gaat hij naar het toilet als hij daar zit, verteld hij hardop. Met de emmer en het wc rolletje loopt hij terug naar de stal en gooit deze ook op de verhoging boven het kippenhok. Hij ruimt de hooibalen weg, en neemt vervolgens afscheid van de koeien en verteld ze dat hij s'ochtends vroeg terug zal komen, Hij loopt terug naar de loods en zet hardop alles op een rijtje, 2 flesjes water morgen ochtend, brood, me kist, een emmer, toilet papier, aan alles heeft hij gedacht. Bij de loods aan gekomen gaat hij nog even naar de toilet en kruipt vervolgens in bed. Hoe zal dit over een aantal uurtjes verder gaan, en hoe gaan de bewoners reageren, geloven ze het wel of denken ze meteen dat het een grap is? We wachten in spanning af.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.